آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۰۳۹۰
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۳

آغاز کُری خوانی قبل از پیروزی در مزایده

یکی از افراد خواهان خرید باشگاه پرسپولیس رقم پیشنهادی خود را به یاد پیروزی مورد علاقه هواداران این تیم مقابل رقیب دیرینه خود استقلال مطرح کرده است.
تدبیر24 بعد از مزایده فروش باشگاه پرسپولیس از سوی مسئولان سازمان خصوصی‌سازی اعلام شد یکی از رقم‌های پیشنهادی در این مزاید 296.666.666.666 ارائه کرده است.

 این مبلغ با توجه به پیروزی معروف 6 بر صفر پرسپولیس در دربی معروف این تیم در مقابل رقیب سنتی خود استقلال انتخاب شده است و این خریدار برای رقم پیشنهادی خود این زکاوت را به خرج داده تا در صورت پیروزی احتمالی دل هواداران را حسابی به دست آورد.

منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: