ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۰۴۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۲

موز در صدر فهرست میوه های وارداتی

تدبیر24 : موز با سهم 1.65 درصدی کل واردات کشور؛ در صدر فهرست میوه های وارداتی قرار گرفت

دفتر فن آوری اطلاعات و ارتباطات گمرک ایران اعلام کرد که واردات کشورمان در مدت یادشده به یک میلیارد و 971 میلیون دلار رسید که این میزان واردات 23.8 درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل بوده است.

به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) به نقل از روابط عمومی گمرک ایران، در فروردین ماه امسال میزان صادرات غیرنفتی کشورمان نیز به 2 میلیارد و 731 میلیون دلار رسید که این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال 7.77 درصد کاهش داشت که مقایسه ارقام واردات و صادرات حکایت از مثبت شدن تراز بازرگانی کشور دارد.

بنابراین گزارش، آمار تجارت خارجی کشورمان نشان می دهد در فروردین ماه امسال فعالان اقتصادی 760 میلیون دلار بیشتر از واردات، انواع کالا را صادر کرده اند.

اقلام عمده صادرات غیرنفتی در مدت یادشده شامل پلی اتیلن، پروپان و قیر نفت بوده وعمده ترین خریداران کالاهای صادراتی کشورمان هم به ترتیب چین، عراق، امارات متحده عربی، افغانستان وهند بوده اند.

عمده واردات کشورمان هم به ترتیب به ذرت دامی با سهم 5.28 درصدی از کل ارزش واردات، جو با 2.75 درصد، برنج با 2.41 درصد، ماشین ها و دستگاه های مکانیکی با 1.93 درصد و موز با 1.65 درصد اختصاص دارد.

عمده کشورهای صادرکننده کالا به ایران هم در دوره مورد بررسی به ترتیب چین، امارات متحده عربی، کره جنوبی، ترکیه و هند بوده اند.
برچسب ها: تدبیر24 موز واردات
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: