آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۰۴۳۶
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۵

آب و هوای پایتخت چگونه است؟

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز بیشینه دمای تهران ۳۱ درجه و کمینه دمای آن فردا صبح ۲۱ درجه سانتیگراد است، افزود: آسمان تهران امروز صاف است و فردا شاهد افزایش ابر با احتمال بارش‌های پراکنده خواهیم بود.
 تدبیر24:  فریبا گودرزی در تشریح آخرین وضعیت آب و هوای کشور گفت: امروز صبح در شمال شرق کشور وزش باد و رگبار پراکنده را شاهد خواهیم بود و در ساعات بعد از ظهر در استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد با احتمال برای استان‌های اصفهان، فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان شاهد رگبار پراکنده و رعد و برق خواهیم بود.

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز بیشینه دمای تهران 31 درجه و کمینه دمای آن فردا صبح 21 درجه سانتیگراد است، افزود: آسمان تهران امروز صاف است و فردا شاهد افزایش ابر با احتمال بارش‌های پراکنده خواهیم بود.

به گزارش فارس، وی اردبیل با دمای 2 درجه سانتیگراد و اهواز با دمای 41 درجه سانتیگراد را به ترتیب سردترین و گرمترین مراکز استان‌ها خواند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: