آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۰۴۴۴
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰

ماجرای برنده مزایده پرسپولیس

مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی برنده شدن شرکت استیل آذین در مزایده پرسپولیس را نه تایید و نه تکذیب کرد و در عین حال گفت: ابهام در پرداخت سپرده توسط شرکت بهنام پیشرو کیش، کار را سخت تر کرده است.
 تدبیر24: سید جعفر سبحانی در خصوص جلسه هیات واگذاری برای تعیین تکلیف مزایده دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: جلسه هیات واگذاری امروز برای بررسی مزایده استقلال و مشخص کردن برنده باشگاه پرسپولیس برگزار می شود، اما ممکن است لازم باشد با اعضای هیات واگذاری به دلیل حساسیت و سرعت کار جلسات جداگانه ای برگزار کنیم، بنابراین بعد از بررسی اهلیت خریداران، تا آخرین فرصت امروز و در نهایت فردا نتیجه نهایی اعلام می شود.

وی با بیان اینکه در جلسه امروز هیات واگذاری تنها درخواست شرکت بهنام پیشرو کیش و استیل آذین برای باشگاه پرسپولیس مورد بررسی قرار می‌گیرد، در خصوص بررسی درخواست معظمی نیا (خریدار پرسپولیس) گفت:ایشان به دلیل واریز نکردن سپرده شرکت در مزایده در مهلت قانونی و به صورت کامل از مزایده کنار گذاشته شدند و خودشان هم اعلام کردند که سپرده ای واریز نکرده اند.

مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی درباره ابهام پرداخت سپرده از سوی شرکت بهنام پیشرو کیش عنوان کرد:شرکت بهنام پیشرو کیش سپرده شرکت در مزایده را با تاخیر پرداخت کرده و اعلام کرده است که سپرده سازمان خصوصی‌سازی را با حواله‌ای از ترکیه به حساب سازمان خصوصی‌سازی واریز کرده است، بنابراین باید صحت و سقم مطالب عنوان شده و نیز اهلیت خریدار مورد بررسی قرارگیرد به همین دلیل ابهام در پرداخت سپرده توسط این شرکت کار را سخت کرده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به ابهام در پرداخت سپرده توسط شرکت بهنام پیشرو کیش، آیا شرکت استیل آذین می تواند برنده مزایده باشد گفت:در این خصوص نه می توان گفت بله و نه می توان گفت نه زیرا برنده نهایی توسط هیات واگذاری اعلام می شود.
منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: