ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۰۵۹۷
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۰

تب رشته‌ تجربی بالاست

معاون متوسطه‌ وزارت آموزش‌وپرورش از افزایش 12 درصدی گرایش دانش‌آموزان متوسطه به رشته‌های کار و دانش خبر داد.
 تدبیر24علی زرافشان در نشست مدیران و معاونان آموزش‌وپرورش استان اظهار کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی در سطح آموزش‌وپرورش استان ایلام انجام شده و پوشش صددرصدی تحصیلی دوره اول و دوم متوسطه ایلام نسبت به میانگین کشوری چهار درصد بالاتر است.

وی با بیان اینکه علی‌رغم پراکندگی جغرافیایی شرایط لازم برای دسترسی آموزشی در سطح استان فراهم شده است افزود: بودجه سال گذشته 12 هزار میلیارد تومان بود که امسال این رقم به دو برابر افزایش یافته است.

زرافشان ادامه داد: دولت توجه جدی به آموزش‌وپرورش دارد اما باید بیشتر در حوزه مشارکت در حوزه آموزشی باشیم و از مشارکت دانش‌آموزان تا مشارکت دستگاه‌ها برای این مهم استفاده شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های دیگر دستگاه‌ها برای پیشبرد اهداف آموزش‌وپرورش استفاده شود، خاطرنشان کرد: 3500 امریه به دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل رشته کشاورزی داده خواهد شد لذا با این اهرم می‌توان دانش‌آموزان را به رشته‌های کشاورزی و کار و دانش سوق داد و با تحقق این مهم تاکنون گرایش دانش‌آموزان به حوزه کار و دانش 12 رشد یافته است.

وی با اشاره به اینکه مدیران آموزش‌وپرورش باید در جذب منابع بیرون از این دستگاه توجه داشته باشند، تصریح کرد: در بحث متوازن، تب رشته تجربی بالا است اما دائمی نیست و باید توجه داشته باشیم در سالهای آینده با حجم زیاد فارغ‌التحصیلان رشته تجربی مواجه هستیم.

زرافشان ادامه داد: مهارت‌آموزی در ایجاد شغل و کارآفرینی بسیار تأثیرگذار است و باید دانش‌آموزان درست و دقیق به این سو هدایت شوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: