آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۰۶۷۶
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۸

افت کیفیت اموزش پزشکی

رییس دانشکده پزشکی دانشگاه شهید بهشتی گفت: به دلیل تاکید بر کمیت در سالهای اخیر، شاهد افت کیفیت آموزش پزشکی بوده‌ایم.
 تدبیر24:  دکتر پیوندی در دهمین جشنواره آموزشی دانشگاه شهید بهشتی گفت: یکی از اهداف برگزاری این جشنواره استفاده از نقطه نظرات اساتید است تا بتوانیم مشکلات را برطرف کرده و نقاط مثبت را تقویت کنیم.

وی با اشاره به بحث طرح تحول در سند جامع علمی کشور افزود: برای تحقق چنین ایده ای باید در آموزش عالی و مخصوصا دانشگاههای علوم پایه تلاش های فراوانی انجام شود.

وی ادامه داد: وظیفه دانشگاه تنها تولید علم نیست و دانشگاه باید در راستای انتقال فناوری و کارآفرینی عمل کند.

رییس دانشکده پزشکی شهید بهشتی درباره چالش های موجود در نظام سلامت گفت: به دلیل ادغامی که سالهای قبل در زمینه آموزش و بهداشت بوده است، کمیت را جدی گرفته و به تربیت هرچه بیشتر نیروی انسانی همت گماشته ایم، در حالیکه جهت گیری ما در حال حاضر باید بر کیفیت آموزشی باشد.

پیوندی همچنین فوق تخصص گرایی را از دیگر چالش های پیش رو در این حوزه دانست و افزود: اخیرا شاهد ریز شدن علوم پزشکی هستیم که باعث می شود هزینه های زیادی برای نظام سلامت و همچنین سرگردانی برای بیماران ایجاد شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: