ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۵۰۶۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۲

اردوغان خون‌ریز راه سلف عثمانی‌ خود را پیش گرفته

رئیس جمهوری سوریه با اشاره به حمایت‌های ترکیه از گروه‌های تروریست سوری تاکید کرد که اردوغان همان راه سلف خود در زمان عثمانی را در پیش گرفته و خون ملت سوریه را می‌ریزد.
  تدبیر24 بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه امروز (چهارشنبه) هنگام بازدید از مدارس دختران و پسران شهدای ارتش سوریه با اشاره به درگیری‌های استان ادلب و افتادن برخی مناطق این استان به دست النصره گفت: حدود یک قرن پیش از این بازداشت‌هایی در حق سوری‌ها از سوی عثمانی‌ها صورت می‌گرفت و امروز کشتارهای دسته‌جمعی که 100 سال قبل صورت گرفته بود، تکرار شده است و تنها ابزارها و نام‌ها تغییر کرده است.

وی خاطرنشان کرد: کسی که دست به اعدام سوری‌ها در گذشته می‌زد، جمال پاشای خون‌ریز (فرمانده نظامی عثمانی‌ها بر سوریه در 1915) بود و کسی که دست به این کشتارها در حال حاضر می‌زند، رجب طیب اردوغان خون‌ریز است.

وی افزود: من خواستم امروز با دختران و پسران شهدا باشم چرا که احساس خوشبختی بسیاری می‌کنم هربار که آنها را می‌بینیم. این مناسبت بسیار ارزشمند است، چرا که مفاهیم نمادین و واقعی بسیاری به همراه دارد.

اسد گفت: کسانی که بیشترین پیام شهادت را به همراه دارد، افرادی از خانواده‌ هر شهیدی هستند. به خاطر پیروزی باید به پیام و آرمان ایمان داشته باشیم. ما وارد جنگ و نه یک درگیری شده‌ایم و جنگ مجموعه‌ای از درگیری‌های بسیار است و باید به ارتش روحیه بدهیم.

رئیس جمهوری سوریه افزود: ملی گرایی باید همراه با شجاعت باشد و ما باید میان حکیمانه عمل کردن و ترسو بودن تفاوت قائل شویم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۶
0
0
خود بشار هم همچین بی گناه نیسست!
نظر شما: