آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۰۷۰۸
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۴

مصرف زیاد نمک، حافظه را ضعیف می‎کند

سدیم بالا، حافظه را تضعیف می‎کند.
 تدبیر24 تحقیقات انجام شده در تورنتو کانادا نشان می‎دهد مصرف زیاد نمک (سدیم) بر حافظه و عملکرد ذهن اثر منفی دارد.
برای انجام این مطالعه رژیم غذایی 1262 فرد بین سنین 67 تا 84 سال مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد در افرادی که دریافت سدیم بالا بوده، عملکرد شناختی و قدرت حافظه ضعیف‎تر از سایر افراد است.
این اولین مطالعه‌ای است که نقش سدیم بر حافظه را مورد بررسی قرار داده است. این محققان به همه افراد به ‎ویژه سالمندان توصیه می‎کنند از مصرف زیاد نمک، کنسروها و غذاهای فرآوری شده دوری کنند.
برچسب ها: تدبیر24 نمک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: