ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۰۷۲
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۵

تشریح دلایل قاچاق دارو به کشور

رئیس انجمن داروسازان ایران، یکی از دلایل ناموفق بودن وزارت بهداشت در امر نظارت بر داروخانه ها را، استفاده از بازرسان مبتدی و جوان دانست و گفت: نظارت مطلوبی بر داروخانه ها انجام می شود.

به گزارش تدبیر24 به نقل از مهر، دکتر رهبر مژدهی آذر اظهارداشت: داروی قاچاق از مرزها وارد کشور می شود و اینطور نیست که داروخانه دار بتواند این حجم انبوه از داروهای قاچاق را وارد کند بلکه افراد سودجویی هستند که از موقعیت و شرایط سوءاستفاده می کنند و این قبیل داروهای قاچاق را وارد کشور می کنند.

وی با تاکید بر اینکه کنترل در مرزها باید تقویت شود، افزود: اگر بخواهیم داروخانه ها را مقصر اصلی در قاچاق دارو بدانیم، گم کردن سوراخ دعاست. زیرا، مرزها خوب کنترل نمی شود و داروی قاچاق وارد کشور می شود.

مژدهی آذر با عنوان این مطلب که کمبود هر کالایی فساد می آورد، گفت: یکی از عوامل قاچاق دارو، کمبودهاست که فرد سودجود جرات می کند داروی قاچاق وارد کند.

رئیس انجمن داروسازان ایران با بیان این مطلب که ممکن است تخلف در داروخانه هم وجود داشته باشد، گفت: تخلف در هر صنفی امکان پذیر است و داروخانه ها هم از این قاعده مستثنی نیست. اما، این اشتباه است که بخواهیم همه داروخانه داران و داروسازان را متخلف بدانیم.

وی با تاکید بر امر نظارت برای جلوگیری از بروز تخلف در برخی داروخانه ها، تصریح کرد: متاسفانه روند نظارت بر داروخانه ها مطلوب نیست و اغلب از افراد جوان و مبتدی به عنوان ناظر استفاده می شود.

مژدهی آذر ادامه داد: نظارت کورکورانه بر داروخانه ها، نتیجه استفاده از بازرسان مبتدی و ارزان قیمت است.

رئیس انجمن داروسازان ایران با عنوان این مطلب که از عملکرد داروخانه داران دفاع می کنم، افزود: من معتقدم، تلاش داروسازان و داروخانه داران باعث شده تا آثار تحریمهای دارویی کمتر خودش را نشان بدهد و به صرف چند مورد تخلف داروخانه داران، نباید این صنف را مقصر اصلی قاچاق دارو دانست.

وی تاکید کرد: تا زمانی که از وجود ناظرین و بازرسان مجرب و کار کشته برای نظارت بر داروخانه ها استفاده نشود، امکان تخلف وجود دارد. بنابراین، سیستم نظارت معاونت دارویی در دانشگاهها بایستی تقویت شود.

مژدهی آذر گفت: بازرس حق ندارد مچ گیری کند زیرا با مچ گیری، تنش ایجاد می شود و همین مسئله موجبات بروز تخلف را افزایش می دهد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: