ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۰۷۶
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۶

تجلیل طیب نیا از اقتصاد کشور

طيب‌نيا بیان کرد: اين سه عامل را مي‌توان به دو دسته تقسيم‌بندي كرد كه برخي از آنها عوامل ايجاد‌كننده و برخي ديگر نيز از عوامل تشديدكننده شرايط كنوني ....
تدبیر24: وزير امور اقتصادی و دارایی با ارائه تحلیلی از شرایط کنونی اقتصاد کشور و اینکه يک اشتباه استراتژيک این است كه توجه و توان خود را صرفا روي كاهش تحريم‌ها بگذاريم گفت: ناکارآمدی اقتصادی، سیاست‌های نامطلوب و شرایط نامناسب بین‌المللی ناشی از تحریم‌ها؛ سه دلیل اصلی شرایط فعلی اقتصادی کشور است. به گزارش خبرگزاری مهر، علی طیب‌نیا در تحليلي از شرايط كنوني اقتصاد و با اشاره به ساختار ناكارآمد اقتصاد كشور و برخي سياست‌هاي اقتصادي، تحريم‌ها را تشديد‌كننده وضعيت نامطلوب اقتصاد كشور دانست و گفت: تحريم‌ها تشديد‌كننده وضعيت اقتصادي است نه ايجاد‌كننده آن. وزير امور اقتصادي و دارايي اظهار کرد: نگرش واقع بينانه از وضعيت موجود اقتصاد كشور نشان مي‌دهد كه شرايط كنوني اقتصاد ناشي از سه عامل ساختار ناكارآمد اقتصادي، سياست‌هاي نامطلوب اقتصادي و شرايط نامناسب بين‌المللي ناشي از تحريم‌ها است. طيب‌نيا بیان کرد: اين سه عامل را مي‌توان به دو دسته تقسيم‌بندي كرد كه برخي از آنها عوامل ايجاد‌كننده و برخي ديگر نيز از عوامل تشديدكننده شرايط كنوني است. وي در خصوص تاثير تحريم بر فضاي عمومي اقتصاد كشور نيز گفت: تحريم با همه تبعاتش عامل ايجاد‌كننده نيست، بلكه عامل تشديد‌كننده است. تحريم‌ها با تشديد مسائل و بروز آنها به ما نشان داد كه اقتصاد ما نيازمند اصلاحات ساختاري و نهادي است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: