ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۰۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۶

مذاکرات هندوروسیه درزمینه هسته ای

رئیس‌جمهوری هند در جریان سفر رسمی چهار روزه‌اش به روسیه با همتای روسی خود مذاکرات دو جانبه‌ای را برگزار کرده و هر دو این مقامات درباره همکاری‌های دو جانبه در بخش‌های مختلف از جمله انرژی هسته‌ای و دفاعی رایزنی کردند.
 تدبیر24 "پراناب موخرجی"، رئیس‌جمهوری هند و "ولادیمیر پوتین"، همتای روس‌اش در این نشست درباره مسائل منطقه‌ای و جهانی و همچنین همکاری میان مسکو و دهلی نو در زمینه‌های آموزش عالی و هوافضا تبادل‌نظر کردند.
در این نشست پوتین از موخرجی برای مشارکت‌هایش در تقویت و گسترش روابط هند و روسیه تشکر و قدردانی کرد.
اوایل روز شنبه موخرجی در هفتادمین سالروز بزرگداشت «روز پیروزی» در مسکو که به مناسبت پیروزی روسیه بر آلمان نازی در جنگ جهانی دوم برگزار شد، شرکت کرد. ارتشی از هند متشکل از 70 نیرو نیز در این مانور شرکت داشت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: