ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 07
کد خبر: ۵۰۸۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۶

سومین قطارگردشگری اروپافردادریزد

گردشگران سومین قطار گردشگری اروپا امسال فردا بیست و یکم اردیبهشت‌ماه وارد یزد شده و از بناهای تاریخی این شهر تاریخی بازدید می‎‎کنند.
  تدبیر24 «سیدمصطفی فاطمی» سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان یزد با اعلام این خبر، افزود: این قطار 128 گردشگر را از کشورهای آمریکا، اروپا و آسیای شرقی در دو گروه وارد ایران می‏‏‌کند که نخستین گروه شامل 72 گردشگر خارجی از مرز ریلی وارد کشور شده و از شهرهای تبریز، زنجان، یزد، اصفهان و تهران بازدید می‎‎کنند و از طریق هوایی به مجارستان باز می‎‎گردند.

وی افزود: گروه دوم نیز 56 نفر هستند که هم‌زمان با خارج شدن گروه نخست از طریق هوایی وارد تهران می‎‎شوند و پس از بازدید از شهرهای مشهد، یزد، شیراز، زنجان و تبریز، 31 اردیبهشت‌‎‎ماه از طریق مرز ریلی با قطار از ایران خارج می‎‎شوند.

فاطمی خاطرنشان کرد: این گروه از گردشگران یک شب در یزد اقامت می‌کنند و از اماکن تاریخی یزد نظیر مسجد جامع کبیر یزد، بافت تاریخی، آتشکده و دخمه زرتشتیان و باغ دولت آباد بازدید و در تاریخ 22 اردیبهشت‌ماه، یزد را به مقصد اصفهان ترک می‏‏‌کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: