آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۱۰۲۱
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۶
با اعلام برگزاری مذاکره دوجانبه با آمریکا در وین

به توافق قبل از موعد مقرر امیدواریم

عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان درباره این دور از مذاکرات در وین گفت: این سومین دوری است که ما کار روی نگارش پیش‌نویس تفاهم یا توافق نهایی را ادامه می‌دهیم.
  تدبیر24: سید عباس عراقچی پس از ورود به فرودگاه وین افزود: این مذاکرات پیشتر در وین و نیویورک برگزار شده بود.

وی در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به اینکه ما در نیویورک موفق شدیم به نخستین پیش‌نویس متن برسیم و الان کار روی این پیش‌نویس ادامه پیدا خواهد کرد، افزود: این پیش‌نویس بر اساس مفاهیم و راه حل‌هایی است که در لوزان به دست آمده و ما باید به این راه حل‌ها و مفاهیمی که در لوزان به دست آمده وفادار باشیم و تنها در همان چارچوب مذاکره خواهیم کرد و سعی می‌کنیم که به یک متن مکتوب برسیم.

مذاکره‌کننده ارشد تیم هسته‌ای کشورمان در پاسخ به این سوال که چند درصد از کار انجام شده است، گفت: خیلی نمی‌توان درصدی اعلام کرد، به هرحال ما اکنون متنی داریم که بخش نسبتا قابل توجهی از آن درباره حتی همه عباراتش توافق شده، ولی یک بخش از آن هنوز مورد اختلاف نظر است.

وی ادامه داد: در برخی از پارگراف‌ها یک عبارت مورد اختلاف است و در برخی از پارگراف ها یک جمله و بعضی از جاها کل عبارت مورد اختلاف است، ولی یک بخش قابل توجهی الان به اتمام رسیده است.

عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان در ادامه گفت: امیدواریم زودتر از دهم تیر ماه بتوانیم جمع‌بندی نهایی داشته باشیم .

وی افزود: عوامل مختلفی در داخل اتاق مذاکرات و خارج از آن هست که می‌تواند مانع شود ، ما با همه این عوامل هم‌زمان در حال مقابله هستیم و مذاکرات را پیگیری می‌کنیم. بسیار امیدوار هستیم حتی قبل از موعد مقرر هم به توافق برسیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تدوین پیش‌نویس با حضور همه طرفین و یا بخشی از مذاکره کنندگان انجام می شود،گفت: از طرف مقابل خانم هلگا اشمیت، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به نمایندگی از دیگر کشورها مذاکره می‌کنند و در تماس دائم با بقیه هستند .

وی افزود: کارشناسان بقیه کشورها هم در جلسات حضور دارند و ایشان نیز در مشورت مرتب با بقیه کشورها هستند. روز جمعه معاونین وزرای خارجه بقیه کشورها هم به این مذاکرات ملحق خواهند شد و پس از آن یک جلسه جمعی خواهیم داشت.

عراقچی گفت: روز پنجشنبه ملاقات دو جانبه‌ای با آمریکایی‌ها خواهیم داشت و یک قرار ملاقات هم با هیئت چینی در همان روز خواهیم داشت.

معاون وزیر خارجه ایران با اشاره به اینکه با هیئت روسیه حتما دیدار خواهیم داشت، گفت: با کشورهای اروپایی هم به صورت یک‌جا یا جداگانه دیدار می‌کنیم.

وی افزود: این فرصت خوبی است که با حضور معاونین وزاری خارجه و مدیران سیاسی کشورهای 1+5 به صورت دوجانبه و چندجانبه گفت وگوها را به پیش ببریم و بتوانیم این اختلافاتی که در خصوص متن وجود دارد و داخل پرانتز قرار دارد را هرچه کمتر کنیم و به یک متن واحد زودتر برسیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: