ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۱۰۸۶
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۴

ایران بازار نفت را متحول می‌کند

پلاتس نوشت، توافق هسته‌ای احتمالی بین ایران و غرب می‌تواند بازارهای انرژی را در اواخر امسال تکان دهد زیرا عرضه نفت ایران به بازار افزایش خواهد یافت.
 تدبیر24:  نشریه پلاتس گزارش داد، با توجه به احتمال ورود بشکه بیشتر نفت ایران به بازار در صورت لغو تحریمها، نیمه دوم امسال می‌تواند اتفاقات بیشتری رخ دهد.

مارگارت مک کویل خبرنگار ارشد پلاتس گفت: تولید اوپک به مرز 31 میلیون بشکه در روز رسیده است که کاملا بالاتر از سقف تولید کنونی این سازمان است.

ایران، عراق، کویت و نیجریه نیز افزایش تولید ناچیزی را داشتند در حالیکه تولید آنگولا به دلیل مشکلات میدان پلوتونیو بریتیش پترولیوم و قطع برق روزانه 70 هزار بشکه کاهش یافت.

پلاتس اعلام کرد: به رغم کاهش قیمت نفت و تولید زیاد بعید است اوپک در نشست آتی خود در پنج ژوئن سقف تولید کنونی را تغییر دهد.

مک کویل افزود: با توجه به تاکید اوپک روی حفظ سهم بازار بعید است در نشست پنجم ژوئن شاهد تغییر در سیاست تولید اوپک باشیم.

عربستان، بزرگترین تولیدکننده اوپک پس از افزایش روزانه 100 هزار بشکه و رساندن آن به روزانه 10 میلیون و 100 هزار بشکه در ماه آوریل بیشترین افزایش تولید را در بین اعضا داشته است.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت در ماه آوریل به تولید بی سابقه روزانه 30 میلیون و 930 هزار بشکه در روز رسید که تقریبا یک میلیون بشکه در روز بالاتر از سقف تولید روزانه کنونی این سازمان است.

تولید نفت اوپک در ماه آوریل نسبت به مارس در پی افزایش تولید چندین تن از اعضا یک جهش روزانه 210 هزار بشکه ای را داشته است.

تولید نفت لیبی در ماه آوریل درگیری‌های سیاسی و تعطیلی میادین روزانه 40 هزار بشکه افزایش یافت و به 520 هزار بشکه در روز رسید.

لیبی ماه گذشته موفق شد تولید نفت خود را به حدود 600 هزار بشکه در روز برساند اما سپس مشکلات فنی و تعطیلی میادین باعث شد تولید نفت لیبی به حدود 500 هزار بشکه در روز بازگردد.
برچسب ها: تدبیر24 نفت ایران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: