تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۵۱۱۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۸

برندگان نوبل پزشکی معرفی شدند

جیمز راتمن و رندی شکمن، دو آمریکایی و توماس سودهوف، متولد آلمان، روز دوشنبه به علت فعالیت‌‌های موفقیت‌آمیز خود در خصوص اینکه چگونه سلول‌ شبکه نقل و انتقال خود را سازمان‌دهی می‌کند، برنده جایزه نوبل پزشکی شدند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از خبرگزاری فرانسه ، بر اساس سنت، برندگان نوبل دهم ماه دسامبر، سالگرد مرگ آلفرد نوبل در سال ۱۸۹۶، جوایز خود را در مراسمی رسمی در استکهلم دریافت می‌کنند.

کمیته نوبل اعلام کرد این سه نفر که همگی در دانشگاه‌های آمریکایی کار می‌کنند، به علت «اکتشاف دستگاه تنظیم‌کننده تردد حبابچه که یک دستگاه مهم نقل و انتقال در سلول‌های ماست»، مورد تقدیر قرار گرفتند.
این نهاد افزود اکتشافات آنها، تاثیر مهمی بر روی درک چگونگی انتقال محموله درون و بیرون سلول داشته است و پیامدهایی برای کار بر روی چندین بیماری از جمله اختلالات ایمن‌شناسی و عصب‌شناسی و همچنین دیابت دارد.
هر سلول، کارخانه‌ای است که مولکول‌ها را تولید و صادر می‌کند.
کمیته نوبل توضیح داد: «برای مثال، انسولین تولید و وارد خون می‌شود و پیام‌های شیمیایی موسوم به انتقال‌دهنده‌های عصبی از یک سلول عصبی به سلولی دیگر فرستاده می‌شود. این مولکول‌ها در بسته‌های کوچک به نام حبابچه، در سلول انتقال می‌یابند».
کمیته نوبل افزود این سه برنده جایزه نوبل، «اصول مولکولی حاکم بر چگونگی انتقال این محموله به مکان مناسب در زمان مناسب در سلول را کشف کرده‌اند».
این افراد به‌طور برابر مبلغ جایزه را که هشت میلیون کرون سوئد (یک میلیون و ۲۵۰ هزار دلار) است، دریافت خواهند کرد.
این مبلغ به علت بحران اقتصادی، در مقایسه با ۱۰ میلیون کرون که از سال ۲۰۰۱ اعطا می‌شد، از پارسال کاهش یافته است.
پارسال، این جایزه به شینیا یاماناکا از ژاپن و جان گوردن از انگلیس به علت فعالیتشان در زمینه برنامه‌‌ریزی سلولی تعلق گرفت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: