ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۱۱۶
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴
حسين مرعشي

لزوم تشكيل حزب يا جبهه اصلاح‌طلبان

تشكيل احزاب فراگير اصولگرا و اصلاح‌طلب يك راهكار جامع بوده كه براي آينده كشور نيز مفيد است. البته تشكيل اين احزاب هم در ميان ...
تدبیر24: به‌طور كلي مساله‌يي كه سال‌هاست ذهن من را به خود مشغول كرده اين است كه منافع ملي آينده نظام در گرو اين است كه جناح اصلاح‌طلب و اصولگراي كشور از ساختار نسبتا هياتي كه دارند درآمده و به شكل احزاب نيرومند به فعاليت بپردازند. من از دوستان اصلاح‌طلب و رقباي اصولگراي خود خواهش مي‌كنم كه فرصت استمرار دولت تدبير و اميد را مغتنم بشمارند و به دنبال تشكيل احزاب فراگيري باشند كه ساختار سياسي كشور را تغيير دهند.

تشكيل احزاب فراگير اصولگرا و اصلاح‌طلب يك راهكار جامع بوده كه براي آينده كشور نيز مفيد است. البته تشكيل اين احزاب هم در ميان اصلاح‌طلبان و هم در ميان اصولگرايان بسيار ساده و قابل اجراست. هر دو جناح بايد يك حزب سياسي فراگير جديد درست كنند. البته براي اين كار دو راه‌حل حداكثري و حداقلي وجود دارد. از يك‌سو احزاب سياسي اصلاح‌طلب مي‌توانند كناره‌گيري كرده و همه امور سياسي را به يك حزب فراگير اصلاح‌طلب بسپارند كه اين يك راه‌حل حداكثري است. از سوي ديگر اصلاح‌طلبان يك راه‌حل حداقلي هم دارند كه اين است يك جبهه واحد تشكيل داده و همه احزاب اصلاح‌طلب زيرنظر آن فعاليت كنند.

انتخاب رهبر يا شوراي رهبري اين حزب يا جبهه نيز بايد به صورت دموكراتيك و از ميان خود اين افراد انتخاب شود يا به صورت توافق جمعي انتخاب شوند. البته براي اين كار به جز آقايان خاتمي، هاشمي‌رفسنجاني، مجمع روحانيون مبارز و برخي افراد بايد براي تشكيل حزب يا جبهه پيشقدم شوند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: