اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۵۱۳۸۷
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۵

تجمع جمعی ازمالباختگان مقابل مجلس

جمعی از مالباختگان شرکت لیزینگ یاس خودرو در اعتراض به عدم رسیدگی به وضعیتشان در مقابل مجلس تجمع کردند.
 تدبیر24 جمعی از مالباختگان شرکت لیزینگ یاس خودرو در اعتراض به آنچه به عدم رسیدگی به کلاهبرداری صورت گرفته از سوی این شرکت می‌خوانند در مقابل مجلس تجمع کردند.

یکی از این تجمع کنندگان مدعی شد که از مهر ماه سال گذشته حدود 600 نفر برای خرید خودرو از طریق شرکت لیزینگ یاس خودرو اقدام کرده‌اند که علی رغم پرداخت پول هیچ خودرویی دریافت نکردند.

این مالباخته همچنین گفت که رقم کلاهبرداری در حدود 30 میلیارد تومان است که متهمان با حکم قضایی در زندان هستند. این چندمین بار است که مقابل مجلس تجمع می‌کنیم و از نمایندگان خواستار بررسی وضعیتمان هستیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: