آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۴

صدور رای دادگاه مهدی خزعلی

بر اساس این حکم مهدی خزعلی به جرم اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور به 5 سال حبس و به جرم فعالیت تبلیغی علیه نظام به 1 سال حبس محکوم شد.
تدبیر24: رأی دادگاه بدوی برای مهدی خزعلی به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و همچنین اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور صادر شد.


به گزارش فارس، دادگاه انقلاب تهران رای بدوی خود را درباره پرونده مهدی خزعلی که به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و همچنین اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور بازداشت شده و برایش پرونده تشکیل شده بود را صادر کرد.

بر اساس این حکم مهدی خزعلی به جرم اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور به 5 سال حبس و به جرم فعالیت تبلیغی علیه نظام به 1 سال حبس محکوم شد.

بر اساس گفته مصطفی ترک همدانی یکی از وکلای مدافع مهدی خزعلی این حکم امروز به وکلای متهم ابلاغ شده و قرار است در مهلت قانونی به این حکم اعتراض شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: