تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۵۱۴۳۰
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۷

اخذ دیرکرد بانکی حرام است

آیت‌الله نوری‌همدانی ربا را جنگ با خدا عنوان کرد و گفت: پرهیز از ربا از مباحث بسیار مهم در بانک‌هاست که باید به آن توجه کرد.
تدبیر24  این مرجع تقلید در دیدار با مدیران بانک مهر اقتصاد ایران گفت: دریافت پول بابت تأخیر در ادای دین، از مباحث حرامی است که در بانک‌ها مشاهده می‌شود و باید از سوی صاحبان پول، سرمایه‌ها به گردش در آمده تا منفعت حلال به صاحبان پول برسد.

وی اضافه کرد: در بانکداری اسلامی سود سپرده برای صاحبان پول است و بانک، امین و امانتدار آنان است و باید سرمایه آنان را در مباحث گوناگون بانکی در جریان بیاندازد.

وی تاکید کرد: باید در راه‌های مشروع از این سرمایه‌ها استفاده کرد و درآمد آن برای صاحبان پول است؛ البته حق الزحمه باید به بانک‌ها پرداخت شود.

آیت‌الله نوری‌همدانی اظهار کرد: اسلام برای پرهیز از این شکل از کار، قوانینی را وضع کرده است که همان شکل بانکداری اسلامی است در واقع در اسلام بانک امانتدار مال مردم است و مال مردم در دست بانک‌ها قرار می‌گیرد که شما با این پول خدمات ارایه دهید.

وی افزود: اسلام به دنبال جلوگیری از تمرکز پول و سرمایه و رشد رباست؛ اسلام می‌خواهد که منافع برای کار باشد ولی اگر منافع فقط برای پول باشد درست نیست.

این مرجع تقلید تصریح کرد: وقتی بحث تاخیر در ادای دین پیش می‌آید بحث متفاوت است؛ اسلام قبول ندارد که به ازای تاخیر در ادای دین پولی دریافت شد.

آیت‌الله نوری همدانی اظهار کرد: راکد گذاشتن پول درست نیست بلکه پول باید مانند خون در رگ‌ها در جریان باشد و اگر این سرمایه را در جریان نیاندازیم مردم دچار مشکل می‌شوند و این کار درست نیست.

به گزارش ایسنا، وی افزود: ربا مثل یک مورچه سیاه در شب تاریک و روی یک سنگ سیاه ناپیداست؛ ربا در هفت جای قرآن حرام دانسته شده است و در هر ملتی وارد شود هلاکت و سقوط به بار می‌آورد. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: