ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۱۵۵۷
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹

10 میلیون پرونده قضایی برای ایران بسیار بد است

وزیر دادگستری ضمن اعلام موضع مخالف دولت در قبال مجازات زندان گفت: در دولت معتقدیم که باید از مجازات‌های جایگزین به جای مجازات حبس و زندان بهره گرفت.
 تدبیر24: حجت‌الاسلام ‌مصطفی پورمحمدی در جلسه شورای قضایی استان آذربایجان شرقی که با حضور مسئولان قضایی تشکیل شد، بر لزوم دقت و حساسیت در امر قضا تاکید کرد.

وزیر دادگستری گفت: در ادبیات دینی ما جایگاه امر قضا روشن بوده و همواره در این خصوص تاکیدات فراوانی صورت گرفته است.

وی با انتقاد از بالا بودن حجم پرونده‌ها در دستگاه قضایی کشور اظهار داشت: این میزان از حجم پرونده در کنار کمبود نیروی انسانی نشان دهنده لزوم توجه بیش از پیش به مقوله پیشگیری بوده و همگی باید مراقب باشیم با توجه به پیچیدگی و حساسیت کار تضییع حقی صورت نگیرد.

‌وزیر دادگستری تاکید کرد: مسابقه با پرونده، جرم و متهم بی‌فایده و محکوم به شکست است و باید برای کاهش حجم پرونده‌ها تلاش کنیم چرا که با توجه به آمار 25 میلیون خانواده در کشور، تعداد 10 میلیون پرونده قضایی از لحاظ اعتباری، فرهنگی و تمدنی بسیار بد است.

وی با اشاره به اینکه شرع و احکام دین ما شأن و اهمیت ویژه‌ای برای امر قضا قائل است، اظهار داشت: باید سعی کرد این جایگاه مخدوش نشود و بیشترین مسئولیت در این بخش بر عهده مسئولان و قضات است.

وزیر دادگستری گفت: در دولت سعی کرده‌ایم فرهنگ انتقادپذیری را ترویج کنیم چرا که معتقدیم بیان معایب از کتمان آن مفید‌تر است.

وی ضمن اعلام آمادگی وزارت دادگستری در دریافت پیشنهادات در خصوص مسائل مربوط به پیشگیری از وقوع جرم بیان داشت: آمادگی داریم پیشنهادات را در دولت طرح و پیگیری کنیم، همه باید بدانند که در این امر سهیم هستند و هر کسی ‌باید‌ سهم خود را به درستی انجام دهد.

پورمحمدی ضمن اعلام موضع مخالف دولت در قبال مجازات زندان اظهار داشت: در دولت معتقدیم که باید از مجازات‌های جایگزین به جای مجازات حبس و زندان بهره گرفت.

وی افزود: چنانچه بسیاری از موارد تخلف را جرم تلقی نکرده و اگر مجازات‌هایی نظیر محکومیت‌های مالی و یا محدودیت را جایگزین حبس و غیره کنیم، حجم پرونده‌ها در قوه قضاییه کاهش می‌یابد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: