ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۵۱۵۹۱
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۸

زندان و جریمه برای دور ریختن غذا

فروشگاه های بزرگ حق ندارند مواد غذایی فروش نرفته را دور بریزند بلکه باید آنها را برای مصرف سازمان های خیریه یا غذای حیوانات یا کود کشاورزی ارائه کنند.
 تدبیر24 قانون جدیدی در فرانسه در حال تصویب است که براساس آن دور ریختن مواد غذایی با جریمه و زندان روبه رو می شود.
 براساس پیش نویس این قانون، فروشگاه های بزرگ حق ندارند مواد غذایی فروش نرفته را دور بریزند بلکه باید آنها را برای مصرف سازمان های خیریه یا غذای حیوانات یا کود کشاورزی ارائه کنند.

پیش نویس این قانون می گوید: فروشگاه هایی که مساحت بالای 400 متر مربع دارند باید تا ماه ژوئیه سال 2016، قراردادهایی را امضا کنند و براساس آن، مواد غذایی فروش نرفته و قابل مصرف را به سازمان های خیریه بدهند یا برای استفاده به عنوان غذای حیوانات یا کود کشاورزی اختصاص دهند.

این قانون زیرمجموعه قانون گسترده تری درباره انرژی و محیط زیست است.
مجازات مخالفت با این قانون به حداکثر دو سال زندان و جریمه مالی 75 هزار یورو ( 66 هزار دلار) می رسد.

اتحادیه تجارت و توزیع فرانسه (اف سی دی) گفت که تنها هدف قراردادن فروشگاه های بزرگ اشتباه است. این فروشگاه ها تنها سهمی کمتر از 5 درصد از کل غذای دورریختنی دارند.

وزارت محیط زیست فرانسه می گوید که هر شهروند فرانسوی سالانه 20 کیلوگرم مواد غذایی را دور می ریزد که هزینه ای بالغ بر 12 تا 20 میلیارد یورو برجای می گذارد.

 این قانون برای تایید نهایی نیازمند رای گیری در مجالس نمایندگان و سنای فرانسه است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: