ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۱۶۵۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۵

جیبوتی اجازه فرود به هواپیمای ایران نداد

وی تصریح کرد: این هواپیما در حال حاضر در بندر چابهار فرود آمده تا رایزنی‌های مجدد از سوی وزارت امور خارجه برای اخذ مجوز فرود این هواپیمای حامل کمک های بشردوستانه صادر شود.
 تدبیر24:  معاون امور بین الملل و حقوق بشر دوستانه جمعیت هلال احمر ایران گفت: علی رغم هماهنگی‌های به عمل آمده مجوز فرود هواپیمای حامل کمک‌های ۲۰ تنی جمعیت هلال احمر در جیبوتی صادر نشد. 
 
به گزارش روابط عمومی هلال احمر ایران، محمدشهاب الدین محمدی عراقی با اشاره به اینکه هواپیمای حامل ۲۰ تنی کمک به مردم یمن هفته گذشته به سمت جیبوتی پرواز کرد، اظهار داشت: علی رغم هماهنگی های به عمل آمده با سازمان ملل متحد و برنامه جهانی غذا برای فرود این محموله ۲۰ تنی، باز هم اجازه فرود هواپیما در جیبوتی صادر نشد. 
 
وی تصریح کرد: این هواپیما در حال حاضر در بندر چابهار فرود آمده تا رایزنی های مجدد از سوی وزارت امور خارجه برای اخذ مجوز فرود این هواپیمای حامل کمک های بشردوستانه صادر شود. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
جلیل باقرزاده اصلانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۲
1
1
آقای روحانی ، چقدر احساس افتخار میکنی ؟ اقتدار ایران اسلامی قبل از شما در کجا بود و حالا کجا رسیده است ؟
نظر شما: