ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۱۸۵۸
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲

رد پای ابوبکر بغدادی درنینوا

این منبع محلی خاطرنشان کرد، ماموریتهای جنگی داعش در الانبار عراق به عهده سرکرده چینی این گروه واگذار شده است.
  تدبیر24: یک منبع محلی استان نینوا از ورود ابوبکر البغدادی، سرکرده گروه تروریستی داعش، به نینوا خبر داد.
به گزارش العالم، این منبع گفت: ابوبکر البغدادی روز دوشنبه در بازگشت از الرقه سوریه به همراه برخی سرکردگان عرب و غیر عرب وارد نینوا شد.
وی افزود: البغدادی پس از تسلط داعش براستان الانبار عراق و تدمر سوریه، برخی از سرکردگان این گروه را تغییر داد.
این منبع محلی خاطرنشان کرد، ماموریتهای جنگی داعش در الانبار عراق به عهده سرکرده چینی این گروه واگذار شده است.
وی در گفت‌و‌گو با سومریه نیوز تصریح کرد، البغدادی، ابوعمرالشیشانی (چچنی)، شاکر وهیب و شماری از سرکردگان این گروه عصر دیروز در بازگشت از الرقه سوریه کاملا محرمانه و مخفیانه وارد نینوا شدند.
این منبع افزود: عملیات ورود آنان به شکل یک کاروان بزرگ نبوده بلکه آن‌ها از مناطق صحرایی تحت تسلط این گروه و از طریق مرزهای عراق و سوریه وارد نینوا شدند.
وی که خواست نامش فاش نشود، گفت: البغدادی، الشیشانی و وهیب به محض ورود به یکی از پایگاه‌های نینوا که مشخصاتش مخفی است، جلسه محرمانه‌ای تشکیل دادند.
گفته می‌شود که البغدادی در این نشست برخی والیان را تغییر داد و ماموریت‌های جدیدی به برخی از اعضای این گروه داده و شماری از سرکردگان می‌دانی نینوا را بدون اشاره به اسامی آنان، برکنار کرد.
این منبع محلی گفت: تغییرات انجام شده توسط البغدادی؛ با تسلط یافتن این گروه بر الانبار در غرب عراق و تدمر سوریه همزمان شده است.
وی افزود: ماموریت‌های نظامی و جنگی الانبار نیز به یک چینی واگذار شد، این عضو چینی داعش یکی از سرکردگان این گروه بود که پیش از این ماموریت‌های امنیتی بخشهایی از مناطق تحت تسلط این گروه در فلوجه، هیت، القائم و مرزهای عراق و سوریه را بر عهده داشت.
این منبع عراقی خاطرنشان کرد: البغدای خود بر همه درگیری‌ها نظارت دارد اما سفرهای وی بسیار اندک بوده و آن را علنی نمی‌کند و بیشتر از عراق، در سوریه حضور دارد.
وی افزود: البغدادی یک گروه فنی و حرفه‌ای در اختیار دارد که تحت نظر یک کار‌شناس عراقی متخصص در زمینه الکترونیک و شبکه‌های مخابراتی فعالیت دارد و ماموریت وی نیز تامین امنیت الکترونیکی و ایجاد پارازیت برروی دستگاههای کنترل و ردیابی البغدادی است.
برچسب ها: تدبیر24 نینوا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: