ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۱۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۷

چقدر نفت فروختیم ؟

خرداد امسال روزانه 1 میلیون بشکه نفت صادر کردیم در حالی که خرداد سال 90، صادرات نفت خام مان 2 میلیون و 821 هزار بشکه در روز بود.
تدبیر24: هر بشکه نفت 159 لیتر است. ایران خرداد امسال 2 میلیون و 820 هزار بشکه در روز نفت تولید کرده است. میزان تولید روزانه نفت در خرداد 90 اما، 3 میلیون و 909 هزار بشکه بود. این از تولید نفت خام.

خرداد امسال روزانه 1 میلیون بشکه نفت صادر کردیم در حالی که خرداد سال 90، صادرات نفت خام مان 2 میلیون و 821 هزار بشکه در روز بود....

متوسط قیمت نفت خام صادراتی ایران در ماه گذشته میلادی (سپتامبر) 108 دلار و 95 سنت برای هر بشکه بود. همه پول نفت هم به دلیل تحریم ها با دلار و یورو به ایران نمی رسد.

حالا قضاوت ساده است که چرا برای "بهبود حال ایران" باید تولید و صادرات نفت خام افزایش یافته و پول آن به ایران برسد. چرا هر کسی که دلش برای منافع ملی می تپد می تواند از تلاش اخیر دولت برای برداشتن تحریم ها حمایت کند. تحریم کنندگان هم اگر قدم دولت جدید را بی پاسخ گذارند، "خواست مردم" را نادیده گرفته اند.
نیاز مبرم داریم در چهار سال پیش رو، به سرعت به داد صنعت نفت برسیم وگرنه دیگر به پای قطر و عراق نخواهیم رسید که حالا یکی گازمان را می برد و دیگری نفت مان را. کاش میادین مشترک "دیوار "داشتند!

رضا زندی

منبع:اقتصاد ایرانی

 

کلمات کلیدی : بشکه - ایران

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: