ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۱۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۷

تمایل آمریکابرای حضور ایران در ژنو2

تدبیر24:

سخنگوي وزارت خارجه آمريكا از ابراز تمايل كاخ سفيد براي حضور ايران در اجلاس ژنو۲ خبر داد.

 به نقل از آسوشيتدپرس، ماري هارف در جمع خبرنگاران گفت : در صورتي كه تهران با چارچوب كنفرانس ژنو ۱ يعني تشكيل دولت انتقالي در سوريه موافق باشد، حضور آن در نشست ژنو ۲ براي آمريكا مفيد خواهد بود.

وي همچنين بار ديگر ادعاهاي كذب مقام هاي آمريكايي مبني بر اينكه تهران در سوريه حضور نظامي دارد را مطرح كرد و گفت:

اگر ايران دست از حمايت دولت بشار اسد بر دارد و با اعلاميه ژنو۱ موافقت كند، حضور آن در كنفرانس ژنو ۲ مفيد خواهد بود.

مقام هاي جمهوري اسلامي ايران بارها موضوع دخالت نظامي در سوريه را رد كرده اند و بر يك راه حل سياسي با حضور دولت و گروههاي مخالف بدون دخالت دولت هاي خارجي و گروههاي تروريستي براي پايان دادن به بحران كنوني در آن كشور تاكيد مي كنند.

روسيه و آمريكا براي برگزاري كنفرانس ژنو۲ در ماه نوامبر سال جاري توافق كردند، دولت آمريكا خواستار تشكيل يك دولت انتقالي در سوريه است اما روسيه با اين ايده مخالف و معتقد است كه بايد زمينه را براي برگزاري يك انتخابات آزاد و دمكراتيك در سوريه فراهم كرد به گونه اي كه نمايندگان مخالفين و دولت كنوني بتوانند درآن انتخابات نامزد داشته باشند.

دولت بشار اسد هم بارها اعلام كرده است در صورت پايان دادن به درگيريهاي كنوني انتخابات رياست جمهوري را در سال ۲۰۱۴ برگزار خواهد كرد.

بيش از دو سال از جنگ داخلي خونين در سوريه مي گذرد كه بر اثر آن تاكنون صدها هزار نفر كشته و ميليون ها نفر ديگر آواره شده اند و به زيربناهها و زيرساخت هاي اين كشور خسارت هاي فراواني وارد شده است. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: