ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۲۰۲۶
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۲

مساله سوریه صرفا راه کار سیاسی دارد

امیرعبداللهیان در حاشیه نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در کویت گفت: مساله سوریه صرفا راه کار سیاسی دارد.
 تدبیر24: حسین امیرعبداللهیان، معاون عربی آفریقایی وزیر خارجه کشورمان که برای شرکت در نشست وزیران خارجه سازمان همکاری اسلامی به کویت سفر کرده است اظهار کرد: سخن از ایجاد منطقه حائل و پرواز ممنوع تکرار خطاهای قبلی است و بدون تردید این افکار کمکی به امنیت و ثبات منطقه نمی کند.

وی افزود: برای تحقق راه حل سیاسی در سوریه ، کنترل مرزهای همسایگان سوریه و عدم اجازه و یا تسهیل تردد تروریست ها یک ضرورت است، اگر خطای استفاده ابزاری از تروریسم در منطقه از جمله در سوریه ، یمن و عراق به فوریت متوقف نشود ، اقدام بعدی تروریست ها علیه حامیان امروز خود، امنیت و ثبات منطقه ما را بیش از پیش متاثر خواهد ساخت.

امیرعبداللهیان با اشاره به تداوم حملات علیه یمن افزود: حمله کشوری عرب علیه یک کشور عرب و حمله کشوری اسلامی علیه مردم بی دفاع یک کشور اسلامی دارای تاریخ ، تمدن و فرهنگ اسلامی منطقه ، اتخاذ رویکرد خطای دیگر در منطقه است.

وی تاکید کرد که باید اجازه داد که سازمان ملل با تمرکز بر راه حل سیاسی و توجه به ضرورت توقف فاجعه انسانی در یمن ، آینده سیاسی این کشور را بدست مردم این کشور و با مشارکت همه گروههای یمنی و از طریق تکمیل روند سیاسی با روش های شناخته شده دمرکراتیک محقق سازد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: