تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۵۲۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴

خشم صهیون هاازسمتهای ایرانی درسازمان ملل

اسرائيل از انتصاب ايران به يک سمت سطح بالا در کميته سازمان ملل درباره خلع سلاح و مسائل مربوط به امنيت بين‌المللي به خشم آمده است.

به گزارش پرس تی وی ران پروسر، سفير رژيم اسرائيل در سازمان ملل با ارسال نامه‌اي به بان کي مون، دبيرکل اين سازمان، اين نهاد جهاني را به سبب انتصاب ايران به عنوان گزارشگر سازمان ملل در اولين کميته خلع سلاح و امنيت بين‌المللي مورد انتقاد قرار داده است.

پروسر گفت که انتصاب ايران به چنين سمتي «مشروعيت سازمان ملل را از بين مي‌برد.»

اين کميته ۱۹۳ عضويِ سازمان ملل با تمامي مسائل مربوط به خلع سلاح و امنيت بين‌المللي، همکاري در حفظ صلح و امنيت بين‌المللي و اصول حاکم بر خلع سلاح و متعادل‌سازي تسليحات سر و کار دارد.

انتصاب ايران به اين سمت از سوي اين کميته پس از سخنراني بنيامين نتانياهو، نخست‌وزير اسرائيل در شصت و هشتمين جلسه مجمع عمومي سازمان ملل بود، جايي که وي يک بار ديگر ايران را به ساخت بمب اتمي متهم کرد و از تهران خواست که برنامه هسته‌اي خود را به کلي متوقف کند.

امريکا، رژيم اسرائيل و برخي از متحدان آن‌ها ايران را به تلاش براي پيگيري اهداف نظامي در برنامه انرژي هسته‌اي خود متهم کرده‌اند.

اين درحالي است که ايران ضمن رد اين ادعاها، همواره تاکيد کرده است به عنوان يکي از امضاکنندگان متعهد پيمان منع گسترش تسليحات اتمي (ان‌پي‌تي) و يکي از اعضاي آژانس بين‌المللي انرژي اتمي، از حق استفاده از فن‌آوري هسته‌اي براي دستيابي به اهداف صلح‌آميز برخوردار است.

سخنگوي هيات اعزامي ايران به سازمان ملل در تاريخ ۳۰ جولاي از قصد ايران به منظور درخواست براي انتصاب به سمت گزارشگر کميته سازمان ملل خبر دارد. گزارشگر اين کميته موظف است روند جلسات آن را گزارش دهد.

مجمع عمومي سازمان ملل در سال ۲۰۱۲ براي اولين بار به درخواست جنبش عدم تعهد (NAM) قطعنامه‌اي را براي برگزاري يک جلسه سطح بالا درباره خلع سلاح هسته‌اي بين‌المللي تصويب کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: