ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۲۲۳۲
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸

با معده خالی سر جلسه امتحان نروید

یک کارشناس تغذیه گفت: نخوردن صبحانه و توجه نداشتن به وعده‌های غذایی باعث کم شدن بازدهی ذهنی و مغزی دانش‌آموزان خواهد شد.
تدبیر24:  علی اشرف رشیدی تغذیه خوب را در ایام امتحانات برای دانش‌آموزان و دانشجویان مهم دانست و گفت: در ایام امتحانات خوردن غذاهای مفید ضرورت دارد، چرا که استفاده از مواد غذایی مغذی باعث می‌شود تا افراد بهتر فکر کنند.

رشیدی با بیان این‌که نخوردن صبحانه و توجه نداشتن به وعده‌های غذایی باعث کم شدن بازدهی ذهنی و مغزی دانش آموزان خواهد شد، به افراد توصیه کرد: به هیچ عنوان با معده خالی سر جلسه امتحان نروند، چرا که نخوردن صبحانه سبب کاهش سطح تمرکز فرد می‌شود.

رشیدی به افراد توصیه کرد: در صبحانه روز امتحان خود نان و پنیر و گردو یا تخم مرغ و یا عدسی بخورند و مصرف میوه‌جات را نیز فراموش نکنند.

این کارشناس تغذیه به دانش آموزان و دانشجویان توصیه کرد: در ایام امتحانات از مصرف مواد غذایی که خواب آور هستند صرف نظر کنند تا بتوانند زمان بیشتری از وقت خود را به مطالعه اختصاص دهند.

وی در ادامه نان سنگک و نانهای سبوس‌دار را سرشار از ویتامینB1 (تیامین) دانست و گفت: از آنجایی که مصرف این ویتامین در کاهش میزان اضطراب و ایجاد آرامش در افراد موثر است، مصرف آن‌ها در زمان امتحانات توصیه می‌شود.

رشیدی مصرف خرما را نیز تامین کننده فسفر و کلسیم بدن دانست و گفت مصرف این ماده خوراکی منجر به تقویت سلول‌های عصبی مغز می‌شود.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه در حین مطالعه نیاز بدن به ویتامین C که در میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد و باعث خنثی شدن رادیکال‌های آزاد می‌شود بیشتر است، گفت: مصرف ویتامین C همراه با آهن باعث افزایش سطح تمرکز و یادگیری در افراد می‌شود.

این کارشناس تغذیه سپس مصرف انواع مغزهای کم نمک و غذاهایی مثل جگر، گوشت، ماهی و... را در کاهش میزان کم خونی ناشی از فقر آهن مفید دانست و گفت: این نوع کم خونی ناشی از فقر آهن باعث کاهش سطح یادگیری در فرد می‌شود.

رشیدی در ادامه مصرف غذاهای نشاسته‌ای مثل ماکارونی، برنج و نان را در شب قبل از امتحان در بالا بردن کیفیت خواب مفید دانست و گفت: مصرف میان وعده‌های سبک و مغذی به همراه مصرف میوه و آبمیوه‌های طبیعی نیز در کاهش میزان خستگی و خواب آلودگی در ایام امتحانات مفید است.

وی افزود: توصیه می‌شود افراد شب قبل از امتحان از مصرف چای و قهوه زیاد که تعادل خواب را به هم می ریزد صرف نظر کرده و یک ساعت قبل از خواب یک لیوان شیر به همراه چند عدد خرما بخورند تا خواب راحت‌تری داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: