ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۲۳۶۸
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰

انتقال دانش‌آموزان ازمدرسه،بخاطر «جن»

دانش‌آموزان یک مدرسه دخترانه در عربستان سعودی به دلیل وجود «جن» در مدرسه‌شان به مدرسه‌ای دیگر منتقل شدند.
 تدبیر24: دانش‌آموزان یک مدرسه دخترانه در عربستان سعودی به دلیل وجود «جن» در مدرسه‌شان به مدرسه‌ای دیگر منتقل شدند.
 اداره آموزش و پرورش شهر مدینه، دانش‌آموزان مدرسه دخترانه منطقه الشلایل را به مدرسه‌ای دیگر منتقل کرد زیرا برخی از دانش‌آموزان گله‌مند بودند که جنیان در مدرسه‌شان زندگی می‌کنند و چند دانش‌آموز به همین دلیل دچار بیماری‌هایی همچون صرع شده‌اند.

روزنامه الوطن به نقل از "عمر برناوی" مسئول اطلاع‌رسانی اداره آموزش و پرورش مدینه گزارش داد: کمیته‌ای که برای تحقیق درباره وجود جنیان در مدرسه دخترانه منطقه الشلایل تشکیل شده بود، توصیه کرد که دانش‌آموزان به مدرسه‌ای دیگر منتقل شوند تا اوضاع روحی آنان بدتر از این نشود.

اعضای این کمیته با معلمان و دانش‌آموزان دیدار کرده بودند و برای جلوگیری از گسترش بیماری‌های جسمی و روحی دانش‌آموزان، تصمیم گرفتند آنها را به مدرسه‌ای دیگر منتقل کنند.

به گزارش العالم، مدرسه منطقه الشلایل در 70 کیلومتری جنوب مدینه منوره واقع است و مدیریت مدرسه در ماه مه 2015 از دچار شدن چند دانش‌آموز به بیهوشی و صرع خبر داد و اولیای برخی دانش‌آموزان نیز فرزندان خود را از رفتن به مدرسه منع کردند.

ساکنان منطقه الشلایل، در توئیتر، هشتگی را با عنوان «مشکل مدرسه الشلایل باید حل شود» ایجاد کردند.

الوطن مدعی شد: یکی از دانش‌آموزان هنگام ورود به مدرسه یک مرد کهنسال را می‌بیند که در حیاط نشسته است و این مرد به محض اینکه چشم دانش‌آموز به وی می‌افتد، ناپدید می‌شود. فراش مدرسه هم یک شب هنگام تمیز کردن کلاس‌ها چند کودک را در حال بازی فوتبال می‌بیند و این کودکان نیز هنگام نزدیک شدن فراش به آنها ناپدید می‌شوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: