ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۲۴۹۶
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۳

تبخیر 85 درصد آب‌های سیستان‌وبلوچستان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سیستان‌و‌بلوچستان گفت: سیستان‌وبلوچستان به دلیل داشتن اقلیم خشک دارای باران کمی است که آب‌های به‌دست آمده نیز همین بارش‌ها به دلایلی تبخیر می‌شود.
  تدبیر24:  "احمد عاقبت‌بخیر" افزود: میزان بارش در استان تقریبا 20 میلیارد مترمکعب در سال است که 85 درصد آنها به دلیل اقلیم خشک، وزش باد و طوفان تبخیز می‌شود.

وی تصریح کرد: از میزان 15 درصد باقیمانده این آب‌ها هشت درصد که معادل 1.6 میلیارد مترمکعب روان آب است و هفت درصد نیز معادل 1.4 میلیارد متر مکعب به سفره‌های آب زیرزمینی استان نفوذ می‌کند.

عاقبت بخیر از اجرای برنامه‌ها و طرح‌های ویژه برای نگهداشت این آب‌ها در استان خبر داد.

وی درهمین رابطه افزود: در راستای کنترل این آب‌ها 33 سد شامل هفت سد مخزنی، 15 سد تغذیه‌ای و 11 سد انحرافی در دست بهره‌برداری است.

عاقبت بخیر خاطرنشان کرد: در مجموع از 22 سد مخزنی و تغذیه‌ای ظرفیتی معادل 2.1 میلیارد مترمکعب حق ذخیره‌سازی داریم و دو سد مخزنی و یک سد تغذیه‌ای و دو طرح شبکه آبیاری زهکشی نیز در دست اجرا است.

وی افزود: با توجه به این وضعیت نباید هیچ گونه توسعه کشاورزی را در زمین‌های محدوده بخش آب‌های زیرزمینی داشته باشیم زیرا اولویت وزارت نیرو و نظام جمهوری اسلامی به ترتیب بر تامین آب آشامیدنی، زیست محیطی، صنعت، خدمات و در آخر کشاورزی استوار است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: