ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۵۲۵۲۳
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۰

یک پنجم یزدی‌ها دیابت دارند

تفاهم‌نامه همکاری مشترک تحقیقاتی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت و مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت استان یزد در نشستی با حضور مسئولان این دو مجموعه به امضاء رسید.
 تدبیر24: دکتر محمدرضا آقایی مدیر مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت استان در این نشست با ذکر مشکلات ناشی از ابتلاء مردم به بیماری دیابت، اظهار کرد: حدود یک پنجم مردم استان یزد دارای بیماری دیابت هستند اما تعداد کمی از آنها از بیماری خود خبر دارند و اکثریت مبتلایان به دلیل این که نوعی از این بیماری علائم مشخصی ندارد، از بیماری خود خبر ندارند مگر تا زمانی که یکی از عارضه‌های این بیماری در فرد بروز کند.

وی افزود: یکی از دلایل عمده درگیر شدن در این بیماری، کم تحرکی و نپرداختن به امر ورزش است به نحوی که تحرک و ورزش می‌تواند منجر به افزایش توان بدنی افراد شود به همین دلیل نیز همکاری گروه تربیت بدنی دانشگاه با مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت می‌تواند در کاهش این بیماری و بازگرداندن سلامتی به مردم بسیار مؤثر باشد.

دکتر محمدرضا جواهری -رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت نیز با بیان فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی واحد تفت، عنوان کرد: این دانشگاه از بدو تأسیس در زمینه‌های تحقیقاتی اقدامات بسیار مفید و ارزشمندی داشته و علاقمند است که به هرشکل ممکن در جهت خدمت به مردم گام‌های مؤثر بردارد.

وی با بیان این نکته که دانشگاه آزاد اسلامی تفت در تربیت نیروهای متخصص و آگاه در زمینه تربیت بدنی فعالیت‌های گسترده‌ای داشته است، وجود شش رشته در مقاطع کاردانی تا کارشناسی ارشد تربیت بدنی با گرایش‌های مختلف را نشان از پتانسیل‌های موجود در این دانشگاه خواند.

وی همچنین تجهیز دانشگاه به سالن‌های ورزشی و همچنین آزمایشگاه‌هایی با تجهیزات پیشرفته را یادآور شد و گفت: لذا این آمادگی وجود دارد که هم در زمینه‌های تحقیقاتی و هم در تأسیس شرکت‌های دانش بنیان که در حوزه ورزشی و تندرستی فعالیت می‏‏‌کنند با مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت استان همکاری‌های لازم را داشته باشیم.

دکتر مسعود رحمانیان -رئیس مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت- استان نیز با اشاره به وجود کم‌تحرکی در مردم استان یزد و افزایش این کم‌تحرکی در طی سال‌های اخیر، تاکید کرد: بیماری دیابت اگر به موقع شناخته شود، به راحتی قابل کنترل است و مشکلی برای افراد بوجود نخواهد آورد، اما اگر از شناخت آن غفلت شود، این بیماری به تدریج بر همه اعضاء بدن به ویژه قلب و عروق، چشم و غیره اثر گذاشته و آن‌ها را دچار آسیب می‌کند.

وی در ادامه سه عامل رژیم غذایی مناسب، درمان دارویی و ورزش و پیگیری مکرر این امور را از راه‌های درمان دیابت برشمرد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری دانشگاه موضوع تحرک و ورزش در سطح جامعه محقق شود.

رحمانیان با بیان این نکته که مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت استان با برخورداری از پرسنل مجرب و کارآزموده و آزمایشگاه و تجهیزات پیشرفته، آمادگی انجام طرح‎‎های تحقیقاتی مشترک را با گروه تربیت بدنی دانشگاه داراست، اظهار کرد: این مرکز در راستای گسترش ورزش و ایجاد تحرک در جامعه هرگونه همکاری را انجام خواهد داد.

در پایان این نشست تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت و مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت استان یزد به امضا رسید و مقرر شد که در پایان سه ماهه اول سال جاری از فعالیت‌های صورت گرفته براساس مفاد این تفاهم‌نامه گزارشی تهیه و مورد ارزیابی قرار گیرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: