آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۲۶۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷

مراسم اهدایی مدرک دکتری به خانم بازیگر

  تدبیر24 شب گذشته هدیه تهرانی در مراسم تقدیر از برگزارکنندگان سی و سومین جشنواره فیلم فجر و نشان دکترا گرفت، 18 سینماگر دیگر از سوی این وزارتخانه گواهینامه درجه یک هنری دریافت کردند.

در مراسمی که شامگاه دوشنبه 18 خرداد ماه با حضور جمعی از هنرمندان و مدیران سینمایی برگزار شد ، ابتدا از دبیر جشنواره سی وسوم فیلم فجر و هیات انتخاب داوری این جشنواره تقدیر و در ادامه گواهینامه درجه یک هنری به 18 هنرمند سینما اهدا شد.


در این مراسم که با حضور علی جنتی وزیر ارشاد، حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی و بسیاری از هنرمندان سینما برگزار شد، گواهینامه درجه یک هنری (معادل مدرک دکتری) به 19 هنرمند از جمله هدیه تهرانی اهدا شد.

این بازیگر که با تاخیر به مراسم رسیده بود در سخنان کوتاهی گفت: «امیدوارم همین طور که با تاخیر رسیدم و با تاخیر این تقدیرنامه را گرفتم، با تاخیر هم جای بزرگان قدم بردارم چون هنوز با آنها خیلی فاصله دارم.»
 

اسامی این هنرمندان به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:
عبدالله اسکندری ، محمدرضا اصلانی ، منوچهر اسماعیلی ، پرویز بهرام ، کیومرث پوراحمد، هدیه تهرانی، ابوالحسن داوودی، مسعود جعفری جوزانی ، احمدرضا درویش ، زنده یاد احمدرسول زاده ، علیرضا زرین دست ، خسرو سینایی ، جهانبخش سلطانی ، کیانوش عیاری ، رضا کیانیان ، غلامحسین لطفی ، جلال مقامی ، منوچهر محمدی و علی معلم.
این هنرمندان در برنامه ای که در هتل پارسیان آزادی برگزار شد، گواهی نامه خود را دریافت کردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهیار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۰
2
2
آفرین به این کار قشنگ !
افسوس از سال های اوج خانم هدیه تهرانی که در دوران « هاله و دروغ » در حیرت و حسرت گذشت .
باشد که تجاربش را در تدریس به جوانان ماندگار کند .
نظر شما: