ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۲۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۶

خانه احزاب می‌تواند موانع حقوقی و صنفی احزاب را رفع کند

رئیس مجمع فوق‌العاده خانه احزاب گفت: پس از 35 سال نظام مردم سالاری چرا نباید انتخابات ما حزبی باشد.
 تدبیر24:مصطفی کواکبیان - امروز دوباره خانه احزاب برگزار می‌شود. خانه‌ای که به خاطر بی‌مهری 4 یا 5 سال تعطیل بود. خانه‌ای که می‌تواند موانع حقوقی و صنفی و مدنی احزاب را برطرف کند و به توسعه تحزب و تشکل‌های سیاسی کمک کند و احزاب را از وضعیت اسفناک کنونی خارج کند.

اگر در این 30 سال که نظام مردم‌سالاری پس از پیروزی انقلاب اسلامی حاکم شد چرا باید شاهد این تعطیلی‌ها و این بی‌مهری‌ها باشیم. هم اکنون طرحی در مجلس است تا بر اساس آن طرح تشکیل احزاب را به تاخیر بیندازند و حتی از احزاب مالیات کسب کنند.

مگر امام(ره) برای راه‌اندازی حزب جمهوری اسلامی موافقت نکردند و حتی سخن از تشکیل حزب جهانی مستضعفان نمی‌زدند و با موافقت خود در تشکیل مجمع روحانیون، بر تکثر سلایق سیاسی صحه نگذاشتند و همواره بر نظام مردم سالاری تاکید نمی‌کردند. مگر رهبری پس از شهادت شهید باهنر، دبیر کل حزب جمهوری اسلامی نشدند و در سالهای اخیر صریحا نگفته‌اند ما با تحزب مخالفتی نداریم و تحزب با وحدت منافاتی ندارد؛ پس چرا باید پس از 35 سال هنوز انتخاباتمان حزبی نباشد.

از همکاری دولت، و وزارت کشور در راه‌اندازی خانه احزاب تشکر می‌کنیم. امیدواریم در سال همدلی و همزبانی همه احزاب با هم همگرایی داشته باشند و با وحدت گام‌های بلندی در پیروزی انقلاب بردارند.

امروز صرفا به اصلاح اساسنامه می‌پردازیم و در صورت موافقت شما اعضای شورای مرکزی انتخاب می‌شوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: