ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۲۷۸۱
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۴

آغاز فروش فوق‌العاده مواد غذایی

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از آغاز طرح فروش فوق‌العاده ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این طرح تا 26 تیرماه (شب عید فطر) ادامه خواهد داشت و مواد غذایی عرضه شده در این طرح از تخفیف حداکثر 12 درصدی برخوردارند.
 تدبیر24:  محمد آقاطاهر  اظهار کرد: طرح فروش فوق‌العاده ماه مبارک رمضان در صنف ما از روز بیستم خردادماه آغاز شده و کالاهای قیمت‌دار از تخفیف حداکثر 12 درصدی و کالاهای فله‌ای بدون قیمت از تخفیف حداکثر 20 درصدی برخوردارند.

وی افزود: ‌به دلیل برگزاری نمایشگاه موادغذایی در مصلی، استقبال کمی از این طرح از طرف واحدهای صنفی ما صورت گرفته است. در حالیکه این نمایشگاه بدون هماهنگی اصناف، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و واحد قیمت گذاری اتحادیه ها برگزار شده است.

ْآقاطاهر بیان کرد: علاوه بر این، مراکز دیگر مثل شهرداری ها در پارک ها اقدام به برگزاری این گونه نمایشگاه ها می‌کنند و همین مباحث باعث شده که واحدهای صنفی برای شرکت در این طرح علاقه چندانی نشان ندهند.

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی یادآور شد: زمانی که بنکداران، کالایی را از کارخانه خریداری می‌کنند با سود سه درصدی به مغازه‌داران عرضه می‌فروشند و مغازه‌داران نیز با سود 10 تا 15 درصدی آن کالا را در بازار مصرف عرضه می‌کنند که در این طرح سود 10 تا 15درصدی مغازه دار محاسبه نمی شود.

وی اظهار کرد: اقلام پرمصرف مثل برنج، روغن، حبوبات، قند و شکر، لبنیات و دیگر مواد غذایی پرمصرف به قیمت عمده در اختیار مردم قرار می‌گیرد. البته اقلام دیگر مثل تنقلات، کنسروجات یا آبمیوه‌ها در لیست اقلام پرمصرف ماه مبارک رمضان قرار ندارند و طبیعی است که فروش آنها به صورت عمده‌ای و به مغازه‌داران صورت می گیرد.

آقاطاهر گفت: بنرها امروز آماده شده و برای نصب بر سر در مغازه‌ها در اختیار واحدهای صنفی قرار می‌گیرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: