آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۲۷۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳

رسوایی جنسی اعضای سازمان ملل!

صلح بانان سازمان ملل هم رسوایی به بار آوردند.
تدبیر24:  سازمان ملل متحد در پیش نویس گزارشی اذعان کرد که صلح بانان این سازمان در ازای پرداخت کمک های انسانی، آوارگان در هائیتی و لیبریا را وادار به تن فروشی کرده اند.

برپایه این گزارش، بنابر پیش نویس یک گزارش سازمان ملل متحد صلح بانان این سازمان، اجناس را در کشورهای نیازمند به شرط برقراری ارتباط جنسی به نیازمندان ارائه کرده اند.

این سند توسط دفتر خدمات نظارت داخلی سازمان ملل تهیه شده است. براساس این سند، صدها زن در هائیتی و لیبریا به خاطر گرسنگی و فقر مجبور به تن فروشی به صلح بانان شده اند. آن ها در ازای این کار پول نقد، جوهرات، تلفن های موبایل و اجناس دیگر می گیرند.

این گزارش می گوید که از سال 2008 تا 2013، 480 ادعا در مورد بهره برداری و بدرفتاری جنسی طرح شده است. یک سوم این ادعاها شامل افراد زیر سن قانونی می شد.

به گزارش رویترز پیش نویس گزارش سازمان ملل اذعان دارد که صدها زن که در هائیتی و لیبریا  نظرسنجی شدند گفتند که با انگیزه های مختلفی مثل گرسنگی و فقر حاضر به خودفروشی به صلحبانان سازمان ملل شده اند.

این خبرگزاری با استناد به اسناد سازمان ملل نوشت: «در مواردی که چیزی به زنان پرداخت نمی شد، بعضی ها نشان صلح بانان را گرفتند و آن ها را تهدید به آشکار کردن روابط نامشروع شان در شبکه های اجتماعی کردند.»

این گزارش می افزاید که 51 ادعای این چنینی در سال 2014 و 66 ادعای شبیه به آن در سال 2013 علیه صلح بانان مطرح شد.

سازمان ملل در حال حاضر حدود 125 هزار صلح بان در شماری از کشورهای جهان مستقر دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۳
0
0
از اونا بعید بود اونا ک باید حافظ جان مال و ناموس ملتها باشند
نظر شما: