ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۵۲۷۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳

رسوایی جنسی اعضای سازمان ملل!

صلح بانان سازمان ملل هم رسوایی به بار آوردند.
تدبیر24:  سازمان ملل متحد در پیش نویس گزارشی اذعان کرد که صلح بانان این سازمان در ازای پرداخت کمک های انسانی، آوارگان در هائیتی و لیبریا را وادار به تن فروشی کرده اند.

برپایه این گزارش، بنابر پیش نویس یک گزارش سازمان ملل متحد صلح بانان این سازمان، اجناس را در کشورهای نیازمند به شرط برقراری ارتباط جنسی به نیازمندان ارائه کرده اند.

این سند توسط دفتر خدمات نظارت داخلی سازمان ملل تهیه شده است. براساس این سند، صدها زن در هائیتی و لیبریا به خاطر گرسنگی و فقر مجبور به تن فروشی به صلح بانان شده اند. آن ها در ازای این کار پول نقد، جوهرات، تلفن های موبایل و اجناس دیگر می گیرند.

این گزارش می گوید که از سال 2008 تا 2013، 480 ادعا در مورد بهره برداری و بدرفتاری جنسی طرح شده است. یک سوم این ادعاها شامل افراد زیر سن قانونی می شد.

به گزارش رویترز پیش نویس گزارش سازمان ملل اذعان دارد که صدها زن که در هائیتی و لیبریا  نظرسنجی شدند گفتند که با انگیزه های مختلفی مثل گرسنگی و فقر حاضر به خودفروشی به صلحبانان سازمان ملل شده اند.

این خبرگزاری با استناد به اسناد سازمان ملل نوشت: «در مواردی که چیزی به زنان پرداخت نمی شد، بعضی ها نشان صلح بانان را گرفتند و آن ها را تهدید به آشکار کردن روابط نامشروع شان در شبکه های اجتماعی کردند.»

این گزارش می افزاید که 51 ادعای این چنینی در سال 2014 و 66 ادعای شبیه به آن در سال 2013 علیه صلح بانان مطرح شد.

سازمان ملل در حال حاضر حدود 125 هزار صلح بان در شماری از کشورهای جهان مستقر دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۳
0
0
از اونا بعید بود اونا ک باید حافظ جان مال و ناموس ملتها باشند
نظر شما: