آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۲۸۴۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶

روحانی دقایقی پیش وارد استان خراسان شمالی شد

رییس جمهوری روز یکشنبه به منظور نوزدهمین سفر کاروان دولت تدبیر و امید دقایقی پیش وارد بجنورد مرکز استان خراسان شمالی شد.
تدبیر24:  رییس جمهوری روز یکشنبه به منظور نوزدهمین سفر کاروان دولت تدبیر و امید دقایقی پیش وارد بجنورد مرکز استان خراسان شمالی شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در بدو ورود از سوی آیت‌الله یعقوبی امام جمعه استان و قائم مقام آیت‌الله واعظ طبسی بعنوان نماینده ولی فقیه در خراسان بزرگ و استاندار و جمعی از مقامات ارشد محلی مورد استقبال قرار گرفت.

در مراسم رسمی استقبال از کاروان تدبیر و امید پس از نواخته شدن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، رییس جمهوری از یگان حاضر در فرودگاه سان دید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد مهدی صدیقی خویدک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۴
0
0
با درود و ادب خدمت ریاست محترم جمهور جناب آقای روحانی، من به عنوان یک شهروند ایرانی خواهان پیشرفت کشور و آسایش و امنیت هم ميهنان گرامی ام، در مدیریت کلان کشورها هنوز متوجه بازخوردها ی سفرهای استانی مسئولان این هم در این سطح کمی نشده ام، آیا مگر نه این است که اگر مدیریت علمی و قانونی وحساب شده باشد بطوریکه کمترین تبصره و الحاقی داشته باشد خود بخود امورات کشوری اجرا می گردد، استدعا دارد یک پروژه ملی و تحقیق ملی توسط کارشناسان در این خصوص صورت گیرد تا محاسن و معایب این طرح آشکار گردد، با سپاس
نظر شما: