ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۲۸۴۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶

روحانی دقایقی پیش وارد استان خراسان شمالی شد

رییس جمهوری روز یکشنبه به منظور نوزدهمین سفر کاروان دولت تدبیر و امید دقایقی پیش وارد بجنورد مرکز استان خراسان شمالی شد.
تدبیر24:  رییس جمهوری روز یکشنبه به منظور نوزدهمین سفر کاروان دولت تدبیر و امید دقایقی پیش وارد بجنورد مرکز استان خراسان شمالی شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در بدو ورود از سوی آیت‌الله یعقوبی امام جمعه استان و قائم مقام آیت‌الله واعظ طبسی بعنوان نماینده ولی فقیه در خراسان بزرگ و استاندار و جمعی از مقامات ارشد محلی مورد استقبال قرار گرفت.

در مراسم رسمی استقبال از کاروان تدبیر و امید پس از نواخته شدن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، رییس جمهوری از یگان حاضر در فرودگاه سان دید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد مهدی صدیقی خویدک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۴
0
0
با درود و ادب خدمت ریاست محترم جمهور جناب آقای روحانی، من به عنوان یک شهروند ایرانی خواهان پیشرفت کشور و آسایش و امنیت هم ميهنان گرامی ام، در مدیریت کلان کشورها هنوز متوجه بازخوردها ی سفرهای استانی مسئولان این هم در این سطح کمی نشده ام، آیا مگر نه این است که اگر مدیریت علمی و قانونی وحساب شده باشد بطوریکه کمترین تبصره و الحاقی داشته باشد خود بخود امورات کشوری اجرا می گردد، استدعا دارد یک پروژه ملی و تحقیق ملی توسط کارشناسان در این خصوص صورت گیرد تا محاسن و معایب این طرح آشکار گردد، با سپاس
نظر شما: