ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۲۸۹۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۲

20 میلیارد تومان برای مقابله با بیابان‌زایی

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری گفت: در سال گذشته 20 میلیارد تومان اعتبار برای مقابله با بیابان‌زایی در کل کشور مصوب شده که از این میزان چهار میلیارد تومان به خراسان جنوبی اختصاص یافته است.
تدبیر24:  خداکرم جلالی - معاون وزیر جهاد کشاورزی - در کارگروه تخصصی توسعه و اشتغال روستایی و عشایری استان اظهار کرد: کشورهایی که مدلی برای توسعه ندارند گرفتار مشکلاتی هستند که ما نیز در بخشی از عملکرد خود با این مشکل مواجه هستیم.

وی با ابراز امیدواری از برداشتن گام‌های بلندتری برای رفع محرومیت در استان با برگزاری این گونه جلسات اظهار کرد: توسعه روستایی و عشایری ابعاد مختلفی دارد که این توسعه کاری تخصصی و پیچیده است، چرا که ابعاد گسترده‌ای مانند سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و... دارد.

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور توسعه روستایی را مقدمه توسعه ملی و توسعه در سایر بخش‌ها دانست و افزود: در برخی از کشورها که مدل مناسبی برای توسعه روستا ندارند، گرفتار مشکلات حل نشدنی شده‌اند که بخشی از عملکرد ما در کشور در زمینه توسعه همه جانبه روستاها نیز بدون ارائه مدل مناسب است.

جلالی با بیان اینکه 8.5 هکتار از اراظی خراسان جنوبی فقیر است، گفت: همچنین 5.3 میلیون هکتار از اراضی خراسان جنوبی را بیابان تشکیل می‌دهد.

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور تصریح کرد: پروژه ترسیب کربن از خراسان جنوبی به 20 استان دیگر کشور تعمیم یافته است و در حال حاضر این پروژه در 1.5 میلیون هکتار اراضی فقیر کشور اجرا می‌شود.

جلالی خاطرنشان کرد: طرح ترسیب کربن با هدف کمک به حفظ و احیای منابع طبیعی و تقویت معیشت مردم، موجب رسوب و جذب دی اکسید کربن اضافی موجود در گیاهان می‌شود.

وی یادآور شد: امکان اجرای پروژه ترسیب کربن در بیش از 500 هزار هکتار از مراتع خراسان جنوبی وجود دارد که توسعه این طرح نیازمند مشارکت مردم است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۴
0
0
فقط 20 میلیارد تومن؟!!!!
اونم در کل کشور؟؟!!!
نظر شما: