آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۳۰۱۹
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۶

واژگونی خونین مینی‌بوس

رئیس جمعیت هلال احمر ساوه گفت: واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در ساوه 23 مصدوم بر جای گذاشت.
 تدبیر24  "محمد رضایی"  افزود: صبح امروز واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در محور قدیم ساوه - سلفچگان به پایگاه امداد و نجات جاده‌ای شهدای آوه اعلام شد.

وی بیان کرد: با اعلام خبر این سانحه تصادف عوامل امدادی بلافاصله در محل حاضر و به امدادرسانی به مصدومین حادثه پرداختند.

به گفته وی، علاوه بر اعزام نیروهای امدادی، دو گشت سیار طرح امداد و نجات تابستانی و یک خودروی پشتیبانی و عوامل اوراژنس- فوریت‌های پزشکی شهرستان ساوه- نیز با توجه به تعداد مصدومین به محل اعزام شدند که تعداد 10نفر از مصدومین توسط عوامل امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر و 13 نفر توسط اورژانس به بیمارستان‌های شهرستان ساوه انتقال پیدا کردند.

رضایی خاطرنشان کرد: حال عمومی تمامی مصدومان مطلوب است و هم‌اکنون در بیمارستان‌های ساوه تحت درمان هستند. در بین مصدومان چند زن و چند کودک نیز مشاهده شده که حال عمومی همگی آنان خوب است.

مینی‌بوس حامل 23 مسافر از قم به ساوه در حال حرکت بوده که در جاده قدیم این محور بر اثر برخورد با یک دستگاه پراید واژگون می‌شود.

تا زمان ارسال این خبر کارشناسان پلیس راه علت وقوع این حادثه را اعلام نکرده‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: