ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۳۱۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۵

ریاست AFC به کفاشیان رسید

تحت فشارهای بین المللی الکس سوسای رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا استعفاء داد و کرسی ریاست این نهاد به نایب رئیس یعنی علی کفاشیان می‌رسد.
 تدبیر24 الکس سوسی دبیر کل کنفدراسیون فوتبال آسیا با وجود به تخلفات اقتصادی AFC و افشای ماجرای پول‌شویی‌ها از سمت خود استعفاء داد و به طور اتوماتیک علی کفاشیان نایب رئیس وی، بر کرسی فوتبال آسیا می‌نشیند. 
 
بر اساس این گزارش: علی کفاشیان به تازگی به سمت نایب رئیس AFC برگزیده شده است. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: