آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۳۱۴
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴

زیدان ربوده شد

دولت لیبی اعلام کرد که بامداد امروز(پنجشنبه)علی زیدان نخست‌وزیر این کشور توسط افراد ناشناس ربوده شده است.
تدبیر24:
به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، علی زیدان، نخست‌وزیر لیبی بامداد امروز توسط افراد ناشناس از مقر اقامت وی در طرابلس، پایتخت ربوده و به مکان نامعلومی انتقال داده شده است.

دولت لیبی با صدور بیانیه‌ای ربوده شدن علی زیدان را تایید و اعلام کرده است که عاملان این اقدام را دستگیر و به مراجع قضایی تحویل خواهد داد.

دولت لیبی نشست فوق‌العاده‌ای را برای بررسی این موضوع برگزار کرده‌ است.

هنوز مشخص نیست چه گروهی مسئول ربودن علی زیدان است اما به احتمال زیاد شبه نظامیان مخالف کنونی که در زمان انقلاب لیبی از انقلابیون مخالف دیکتاتور سابق این کشور محسوب می‌شدند، مسئول ربوده شدن وی باشد.

علی زیدان از سوی برخی گروهی شبه نظامی با انتقادات زیادی روبه‌رو بود و آنها برای برآورده شدن خواسته‌های خود هشدارهایی به زیدان داده بودند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: