ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۳۱۵
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۷

شکایت بی سابقه از سازمان ملل

تدبیر24:
نزدیکان قربانیان بیماری وبا در جزیره هائیتی شکایت قضایی بی سابقه ای علیه سازمان ملل مطرح کردند، و بدین ترتیب سازمان ملل به دست داشتن در مرگ هشت هزار تن در هائیتی متهم شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، نزدیکان قربانیان بیماری وبا در جزیره هائیتی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل را متهم کردند در اواخر سال 2010 به سبب شیوع بیماری وبا باعث مرگ بیش از هشت هزار تن در این کشور  شده اند.

چند تحقیق علمی نشان می دهد اردوگاه نیروهای حافظ صلح سازمان ملل عامل شیوع بیماری وبا در هائیتی بوده است.

این نیروها با انداختن زباله های آلوده در آب های سطحی در این منطقه باعث انتقال و شیوع سریع بیماری وبا در هائیتی شدند.

دانیلا لانتگانی کارشناس آمریکایی که سازمان ملل او را مامور کرد درباره این اتهامات تحقیق کند می گوید:«نظامیان سازمان ملل باعث شیوع این بیماری شدند. احتمالا یک فرد از نیروها و کارکنان سازمان ملل ابتدا به این بیماری مبتلا شده است.»

سازمان ملل حاضر نشد درباره این شکایت قضایی علیه خود اظهارنظر کند، اما می گوید در برابر چنین شکایت هایی مصونیت دارد و امکان گرفتن غرامت از آن وجود ندارد.

مارتین نسیرکی سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در این باره گفت:«سازمان ملل در گفتگو با نمایندگان دادستانی تاکید کرد این اتهامات نمی تواند باعث محکومیت این سازمان شود، زیرا این سازمان مصونیت قضایی دارد.»

وکلای نزدیکان قربانیان می گویند سازمان ملل این بار مرتکب اشتباه مرگباری شد و باید هزینه آن را پرداخت کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: