آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۳۱۹۵
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷

توقیف خودرو با 4 میلیون خلافی

سرهنگ فرمانی گفت: بر اساس ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی از تردد خودروهای بالای 10 میلیون ریال خلافی جلوگیری و این خودروها در صورت مشاهده توقیف می شوند.
 تدبیر24  : رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی از توقیف یک دستگاه خودرو با 41 میلیون ریال خلافی در محور ارومیه به نقده خبر داد.

سرهنگ عباس فرمانی در گفت و گو با ایرنا افزود: ماموران در حین انجام ماموریت و کنترل ترافیک در جاده در محور ارومیه به نقده یک دستگاه خودرو تندر ال 90 را به دلیل رعایت نکردن مقررات راهنمایی و رانندگی توقیف کردند.

وی اضافه کرد: با انجام یک سری استعلامات مشخص شد که خودور توقیفی 41 میلیون و 250 هزار ریال خلافی پرداخت نشده دارد که با روشن شدن موضوع خودرو به پارکینگ منتقل شد.

سرهنگ فرمانی گفت: بر اساس ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی از تردد خودروهای بالای 10 میلیون ریال خلافی جلوگیری و این خودروها در صورت مشاهده توقیف می شوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: