آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۳۲۰۹
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۵

نتانیاهو سازمان ملل را به نفاق متهم کرد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با انتقاد شدید از گزارش اخیر سازمان ملل درباره کودکان کشته شده در جنگ غزه، این گزارش را «روز سیاه» سازمان ملل خواند.
 تدبیر24  : به نقل از پایگاه خبری العهد لبنان، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با حمله شدید به سازمان ملل و انتقاد از گزارش اخیر این سازمان درباره جنایات اسرائیل علیه کودکان در جنگ غزه، این سازمان را به نفاق متهم کرد.

بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل با اشاره به جنگ اخیر غزه از این رژیم خواسته بود اقداماتی در حمایت از کودکان فلسطینی در پیش گیرد.

نتانیاهو با اشاره به گزارش سازمان ملل، آن را «روز سیاه» برای این سازمان دانست و مدعی شد: سازمان ملل به جای ارائه این حقیقت که حماس با شلیک موشک از داخل مهدکودک‌ها، کودکان غزه را قربانی این جنگ قرار داده بود، بار دیگر شروع به پند و موعظه اسرائیل کرده است.

دبیرکل سازمان ملل در بحثی در شورای امنیت درباره سرنوشت کودکان در درگیری‌های مسلحانه از جمله در مناطق درگیری در عراق، سوریه و سودان جنوبی از رژیم صهیونیستی خواست اقداماتی را برای حمایت از کودکان در مناطق درگیری در فلسطین در پیش گیرد.

در گزارش محرمانه 22 صفحه‌ای سازمان ملل آمده است که در جنگ اخیر غزه بیش از 2100 فلسطینی غیرنظامی شهید شده‌اند. تنها در این جنگ نزدیک به 540 کودک فلسطینی که سن 371 تن از آنها کمتر از 12 سال بوده، شهید شدند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: