ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۳۲۱۵
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۶

قرارداد کارخانه آفریقایی پژو امضا شد

پژو سیتروئن بمنظور کمتر کردن اتکا به اروپا از طریق بالا بردن فروش در بازارهای نوظهور، قصد دارد با ساخت یک کارخانه در مراکش که تولیدش در سال 2019 آغاز می‌شود، نخستین سرمایه گذاری مستقیم خود در آفریقا را انجام دهد.
 تدبیر24  : طبق قراردادی که میان کارلوس تاوارس، مدیرعامل پژو سیتروئن و وزیر صنعت مراکش امضا شد، کارخانه جدید نزدیک شهر کنیترا ساخته می‌شود و با ظرفیت تولید سالانه 90 هزار خودرو شروع به فعالیت می‌کند.

به گفته ژان کریستوف کِمار، مدیر امور آفریقای پژو، عمده 557 میلیون یورو (628 میلیون دلار) سرمایه گذاری برای ساخت این کارخانه بر عهده این خودروساز خواهد بود.

پروژه کنیترا نخستین سرمایه گذاری تولیدی پژو تحت مدیریت تاوارس است و تمایل وی به سود بردن از مزایای سازماندهی مجدد از جمله فروش سهم به شرکت چینی دونگ فنگ موتور را نشان می‌دهد.

این کارخانه که در حدود 47 کیلومتری شمال رباط قرار دارد، نخستین پایگاه پژو در آفریقا خواهد بود که تماما به این شرکت تعلق دارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تاوارس که بیش از یک سال قبل رنو را ترک کرد تا مدیرعامل پژو شود، استراتژی کارلوس قصن، رییس سابق خود را دنبال می‌کند که فعالیت رنو را به بازارهای خارجی توسعه داد و در حال حاضر در دو شهر مراکش و همچنین الجزایر کارخانه دارد.

پژو که دومین خودروساز بزرگ اروپاست، سال گذشته با شرکت پان نیجریه یک توافق برای مونتاژ مدل 301 امضا کرد و تحت این قرارداد احتمال افزوده شدن سدان 508 و هاچ بک 308 هم پیش بینی شده است.

این شرکت فرانسوی اعلام کرد که در استراتژی رشد آفریقا و خاورمیانه، کارخانه مراکشی مکمل شراکتش در نیجریه و همچنین پروژه ای خواهد بود که با ایران مذاکره کرده است.

کارخانه کنیترا خودروهای کامپکت و ساب کامپکت و همچنین موتورهای آنها را خواهد ساخت و ممکن است توسعه پیدا کرده و ظرفیت تولید سالانه اش به 200 هزار دستگاه برسد.

فروش پژو در آفریقا و خاورمیانه سال گذشته 25 درصد کاهش یافت و به 169 هزار و 400 دستگاه رسید و 5.8 درصد از کل فروش جهانی این شرکت را تشکیل داد. ثبت جدید خودروهای این شرکت در این بازار طی پنج ماه اول سال جاری میلادی 18 درصد رشد کرد و به 76 هزار و 900 خودرو رسید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: