ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۳۲۲۴
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۴

افسرده‌خویی اطرافیان‌تان را درمان کنید

یک روان‌شناس گفت: بروز علایم افسردگی قبل از ورود به فاز بیماری، افسرده‌خویی نام دارد و می‌تواند به ‌وسیله اطرافیان و حمایت‌های اجتماعی درمان شود.
 تدبیر24  : کاظم سلامت ، اظهارکرد: افسردگی نوعی اختلال است که به مرور زمان و تحت تاثیر تربیت و رشد افراد شکل گرفته و به یک باره بروز نمی‌کند، در واقع حوادث و اتفاقات مختلف در کنار شاخص‌های شخصیتی افراد زمینه ایجاد افسردگی را فراهم می‌کنند.

این روان‌شناس ادامه داد: بروز اختلالات روانی به دو عامل زمینه‌ساز و تجلی‌ساز بستگی دارد، عوامل زمینه‌ساز ژنتیک، جنسیت و صفات شخصیتی فرد بوده و عوامل تجلی‌ساز نیز اتفاقات و رویدادهای بیرونی را شامل می‌شود، در نتیجه اگر مولفه‌های زمینه‌ساز کسی قوی باشد هیچ عامل تجلی‌سازی نمی‌تواند وی را وارد فاز افسردگی و پریشانی طولانی مدت کند.

سلامت افزود: فردی که به افسرده‌خویی دچار شده و علایم آن را از خود بروز می‌دهد هنوز به مرحله بیماری نرسیده و با توجه بیشتر و مراقبت اطرافیانش بهبود می‌یابد، در حالی که اگر به مرحله اختلال افسردگی برسد باید حتماً به روان‌شناس و روان‌پزشک مراجعه کند، در واقع نپذیرفتن ناملایمات زندگی و کنار نیامدن با حقایق روزمره، دروازه ورود افراد با سن و جنسیت متفاوت به دنیای افسردگی و پریشان احوالی است.

وی با تاکید بر اینکه افراد باید در طول زمان توانمندی مقابله با رویدادهای ناگوار را در خود تقویت کنند، تصریح‌کرد: گوشه‌گیری، احساس گناه، سرزنش کردن خود برای تمام امور، گریه‌کردن به مدت طولانی و چندین مرتبه در هفته، احساس خود کم‌بینی، هجوم افکار خودکشی و مبتلا شدن به کندی روانی و حرکتی از علایم فاز افسرده‌خویی به شمار می‌رود و اطرافیان باید در صورت مشاهده حتی یکی از این علایم با فرد صحبت کرده و در رفع آن تلاش کنند، چرا که در غیر این صورت وارد فاز افسردگی شده و به مرور ارتباط خود را با واقعیت از دست می‌دهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: