ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۵۳۲۳۱
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۷

کشف سفینه آدم فضایی‌ها در قطب

یکی از متخصصان روس با استفاده از تصاویری که سه سال پیش از طریق سسیستم اینترنتی شرکت گوگل یعنی گوگل ارت به دست آورده است، مدعی یافتن تصاویر یک سفینه فضایی شده است.
 تدبیر24  : تصاویری از یک بخش از یخ‌های قطبی منتشر شده است که بنا به ادعای برخی از کارشناس‌ها، شامل یک سفینه فضایی سقوط کرده بر روی زمین است.

کشف سفینه آدم فضایی‌ها در قطب

فضایی‌ها در میان ما، این جمله در بیشتر فیلم‌های علمی و تخیلی مربوط به موجودات فرازمینی به گوش می‌رسد ولی هنوز از نظر علمی هیچ سند و مدرکی دال بر مواجهه انسان با موجوداتی خارج از سیاره زمین به دست نیامده است. علیرغم تمامی این موارد هرچندوقت یک بار تصاویر و یا فیلم‌هایی که اتفاقا همگی دارای افتضاح‌ترین کیفیت ممکن هستند در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های اینترنتی منتشر می‌شوند و دوباره موجی از نظرات مثبت و منفی درباره اینکه این عکس‌ها دال بر حضور موجودات فضایی بوده و یا نیستند به راه می‌افتد.

در این میان یکی از متخصصان روس با استفاده از تصاویری که سه سال پیش از طریق سسیستم اینترنتی شرکت گوگل یعنی گوگل ارت به دست آورده است، مدعی یافتن تصاویر یک سفینه فضایی شده است. این امر با اظهارنظرهای مختلفی روبرو گشته و برخی از متخصصان نظر او را تائید کرده و برخی این نظر را رد می‌کنند.

تصاویر به دست آمده یک شیء بزرگ را در یخ‌های قطبی نشان می‌دهند که به نظر می‌رسد با ساختار محیطی تطابق چندانی ندارد. این دانشمند روس که دگترف نام دارد معتقد است که این تصاویر نشان می‌دهد که این شیء به هیچ‌ عنوان نمی‌تواند ماهیت زمینی داشته باشد و در حقیقت یک سفینه فضایی است که سه سال پیش بر روی زمین سقوط کرده و در یخ‌‌های قطبی گیر کرده است.

در جبهه مخالفان او نیز افراد زیادی معتقدند که این تصاویر مربوط به یک شکاف یخی هستند که در زیر سایه‌های کوه‌های یخی کمی عجیب‌تر از سایر شکاف‌ها به چشم آمده است. شایان ذکر است که تخمین زده می‌شود که درصورت وجود چنین سفینه‌ای، بر اساس مشخصات تصویری، ابعاد آن برابر با 20 متر در 70 متر بوده است. سازمان‌های بزرگ فضایی مانند ناسا در این باره هیچ اظهار نظری نکرده‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: