ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۵۳۲۳۹
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶

خانه‌ها باید گارانتی شوند!

یک کارشناس ایمنی ساختمان بر لزوم بازتعریف جایگاه گارانتی و خدمات پس از فروش در حوزه صنعت ساختمان کشور تاکید کرد.
 تدبیر24  : جواد نوفرستی  اظهار کرد: کارشناسان بر ضعیف بودن جایگاه گارانتی و خدمات پس از فروش در حوزه صنعت ساختمان کشور تاکید دارند. سوال این است که چرا کسی از انبوه‌سازان، کیفیت، گارانتی و خدمات پس از فروش نمی‌خواهد؟ انبوه‌سازان باید برای ساختمانی که می سازند خدمات پس از فروش بدهند و کیفیت آن را چند سال گارانتی کنند و تضمین بدهند که هیچ اتفاقی که به ساخت ساختمان برگردد رخ نخواهد داد و در صورت وقوع اتفاق، مسئولیت رفع مشکل را بپذیرند.

وی افزود: مجریان ذی‌صلاح آماده دادن تضمین کیفیت و گارانتی ساختمان هستند و حساب شان از بساز و بفروش‌ها جداست. این یعنی باور به کیفیت محصول تولیدی و کیفیت عملکرد و کار خود. این‌جاست که تفاوت "مجری ذیصلاح" از "بساز و بفروش" یا بعبارت بهتر مصطلح "بساز و بیانداز" مشخص می شود و اهمیت الزام قانونی "واگذاری ساخت و ساز به مجریان ذیصلاح" نمایان می شود.

نوفرستی در پاسخ به این سوال که چرا نباید ساختمان‌ها گارانتی شوند گفت: بنظر می رسد بخشی از آن بخاطر ضعف مجریان قانون، عدم بازدارندگی قانون و عدم اطلاع مردم از حقوق‌شان در مورد مطالبه کیفیت ساختمان بر می‌گردد.

این کارشناس بهینه سازی انرژی و ایمنی ساختمان ادامه داد: اگر مردم بدانند که ایمن بودن ساختمان حق آنهاست و در صورت ناایمن بودن ساختمان، می توانند از سازنده ساختمان نزد مراجع قانونی اعاده حق کنند، سازنده به راحتی قانون را دور نخواهد زد و ساختمان ایمن‌تر خواهد ساخت یا ناایمن نخواهد ساخت.

به گفته نوفرستی، مردم و بهره برداران باید بدانند که ساختمانی که تحویل می گیرند بگونه‌ای ساخته شود که مصرف انرژی در آن کم باشد و انرژی زیادی برای گرمایش و سرمایش محیط خانه صرف نشود. اگر آن‌گونه نبود و مصرف انرژی مصرفی برای گرمایش و سرمایش ساختمان خیلی بالاتر از حد طبیعی و نرمال بود، می‌تواند به پشتوانه قانون نزد مراجع قانونی از سازنده ساختمان اعاده حق کند، سازندگان ساختمان، ساختمان های با کیفیت تر از نظر کاهش مصرف انرژی و دوستدار محیط زیست خواهند ساخت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: