ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۳۳۸۳
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۷

چرا مادران شیرده نباید روزه‌ بگیرند؟

یک کارشناس مامایی عنوان کرد: روزه‌داری مادران در دوران شیردهی می‌تواند موجب افت IQ فرزندان آنها شود.
 تدبیر24  : مریم صیادی، با اشاره به افزایش سوخت و ساز بدن مادران در دوران بارداری، اظهار کرد: قطعا در این زمان نیازهای تغذیه‌ای مادران افزایش پیدا می‌کند.

وی با اشاره به وجود آیات صریح قرآن در خصوص منع مادران باردار و شیرده برای روزه‌داری، اظهار کرد: گرسنگی طولانی مدت در طول روزه‌داری عوارضی را برای سلامت مادران به دنبال دارد که در صورت وجود علائم بارداری در مادران باردار از جمله تهوع، این علائم را تا حد زیادی تشدید می‌کند.

صیادی با بیان اینکه روزه‌داری بر تمام سیستم‌های جنین اثرگذار است، گفت: بیش از جنین این مادر است که در معرض عوارض روزه‌داری قرار دارد، زیرا جنین زمانی که مواد غذایی کافی به آن نرسد این مواد را از ذخایر بدن مادر تامین می‌کند و در نهایت این مادر است که ناتوان می‌شود.

این کارشناس مامایی همچنین در خصوص عوارض روزه‌داری در مادران شیرده نیز هشدار داد و اظهار کرد: بر اثر گرسنگی طولانی این مادران، ماده شیمایی در شیر مادر تولید می‌شود که این ماده شیمیایی با ورود به بدن نوزاد می‌تواند افت IQ و کند ذهن شدن نوزاد را به دنبال داشته باشد.

صیادی افزود: در همین راستا توصیه می‌شود مادران باردار و شیرده تا حد ممکن از گرفتن روزه در ماه مبارک رمضان اجتناب کرده و حتما در این زمینه با پزشک خود مشورت کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: