ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۵۳۴۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۷

اولتیماتوم داعش به کردهای «رقه»

گروه تروریستی تکفیری «داعش» به کُردهای مقیم شهر «رقه» 24 ساعت فرصت داد که این شهر را ترک کنند.
تدبیر24  گروه تروریستی تکفیری «داعش» با صدور اطلاعیه‌ای به کُردهای شهر «رقه» 24 ساعت فرصت داد تا خود را به دفتر عشایر وابسته به این گروه در رقه معرفی کنند.
داعش در این اطلاعیه تاکید کرده است، افرادی که از این دستور تخلف کنند، بازداشت خواهند شد.

 در همین راستا کُردهای مقیم شهر رقه نیز عنوان کردند که داعش به آنها ابلاغ کرده ظرف 24 ساعت شهر را ترک کنند، بدون آنکه دلیل این اقدام خود را بیان کند.

منابع محلی در شهر رقه اظهار داشتند که داعش به کُردهای رقه اعلام کرده است، در صورت عدم خروج از شهر در موعد مقرر به شهر «تدمر» در استان حمص منتقل خواهند شد که دو ماه پیش توسط این گروه تصرف شد.

در همین راستا شماری از کُردهای مقیم رقه راه شهر «عین العرب» (کوبانی) را پیش گرفتند.

این اطلاعیه داعش در زمانی صادر می‌شود که کمیته‌های دفاع مردمی کُردهای سوریه و تعدادی از گروه‌های وابسته به ارتش آزاد در این اواخر موفق شدند، مناطق متعددی که در تصرف داعش بود، از جمله شهر تل ابیض را آزاد کنند.
برچسب ها: تدبیر24 داعش کُرد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: